Coor Industriservice rekryterar fler ingenjörer och tekniker

Coor Industriservice stärker sitt team som arbetar med service till industrin. Coor ska rekrytera ett 20-tal nya tekniker och ingenjörer till sina verksamheter över hela landet.

Coor Industriservice är en av Sveriges ledande aktörer inom service mot industrin. Enheten har historiskt vuxit och sedan 2008 har Coor gjort en kraftfull satsning på industriservice. Inom Coor Industriservice arbetar cirka 1000 medarbetare och enheten finns etablerad från Gävle till Helsingborg. För att bättre kunna möta industrins behov och utmaningar rekryterar Coor Industriservice ett antal nya ingenjörer och tekniker till sina verksamheter över hela landet.

- Vi ser att avancerad produktionsutrustning utvecklas fortlöpande och detta ställer krav på vår kompetens inom underhåll och teknik. Samtidigt ser vi möjlighet till tillväxt och vi söker nya medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss, säger Per-Arne Forssander, Vd för Coor Industriservice. Coor Industriservice har tydligt fokus på att säkra industrins möjligheter att leverera och fokuserar på att skapa en säker och effektiv produktion för kunderna.

Fakta om Coor Industriservice
Coor Industriservice är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice, med lång erfarenhet och stor kompetens anpassad för industrin. Vi utvecklar och levererar service och lösningar så att våra kunder ska få en säker och effektiv produktion. Coor Industriservice fokuserar på underhåll. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att öka tillgängligheten i produktionsanläggningar inom många olika branscher. Vi planerar och driver även komplexa projekt inom till exempel mekanik, el och automation. Dessutom erbjuder vi specialisttjänster som till exempel analysservice, svetsning av unika rörsatser och komponentservice.

Coor Industriservice är en enhet i Coor Service Management som är Nordens ledande serviceleverantör. Läs mer på www.coor.se/Industriservice

 

För mer information kontakta:

Per-Arne Forssander, Vd Coor Industriservice
+46 8 553 959 68
per-arne.forssander@coor.com

Marie-Louise Essbrant, Kommunikation, Coor Industriservice
+46 8 553 963 99
marie-louise.essbrant@coor.com