Coor Service Management tecknar ett nytt treårigt avtal med Elektroskandia Sverige AB

Coor Service Management får förnyat förtroende av Elektroskandia. Det nya avtalet omfattar 47 kontor och butiker över hela landet och startade 2014-01-01.

Elektroskandia är en Sverigebaserad elgrossist som marknadsför och säjer elmaterial, kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushålls­maskiner och industriförnödenheter. Det nya avtalet innebär att Coor kommer att leverera arbetsplatsservice så som exempelvis lokalvård samt SBA (Systematiskt brandskyddsarbete), portservice, jourtjänst och bevakning till Elektroskandia.

– Elektroskandia är en uppskattad och viktig kund som vi utvecklat ett värdefullt samarbete med genom åren, kommenterar Ulf Wretskog, VD Coor Sverige. Vi ser också en positiv framtida utvecklingspotential genom utökning av flera tjänsteområden samt leverans till de nya butikerna som Elektroskandia planerar att öppna under 2014.

– Genom samarbetet med Coor minskar vi vår administrationstid och på så sätt ökar vår säljtid med våra kunder. Vardagen förenklas också med en leverantör istället för flera leverantörer för de olika tjänsterna och orterna, säger Ove Hallinstam, Butiksutvecklingschef, Försäljning Butiksutveckling & Infrastruktur, Elektroskandia. Vårt samarbete har hittills fungerat mycket bra och vi upplever att Coor kontinuerligt förbättrar och utvecklar sin leverans.

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com.

För ytterligare information, kontakta:

Ulf Wretskog, VD Coor Sverige
+46 8 553 959 40
ulf.wretskog@coor.com

Sofie Schough, Kommunikationschef Coor Sverige
+46 8 634 81 72
sofie.schough@coor.com