Coor lanserar Livet, ett nydanande koncept inom mat och dryck

Livet är en storsatsning inom Coors restaurangverksamhet i syfte att svara upp mot den nya tidens önskan om ett friskt och gott liv. Konceptet omfattar restauranger, caféer och småbutiker. De första caféerna öppnade under december 2017, och i april 2018 öppnade de första restaurangerna i Stockholm. 

Livet har ett helhetsperspektiv på människan och nyckelordet är omtanke kring gästen. Något som märks genom väl komponerade måltider, serverade i en miljö designad med omtanke kring gästens upplevelse och med god tillgänglighet.

- Livet är ett nytt sätt att se på mat och dryck i arbetslivet. Vårt förhållningssätt är att mat på jobbet är mer än bara mat på jobbet. Dagens konsumentbeteenden är i ständig förändring, det är något som alla som arbetar med mat och dryck måste förhålla sig till. Med Livet vill vi inte bara möta konsumentbeteendet, vi vill vara med och skapa det, berättar Jonas Parkvall, chef Mat och Dryck, Coor i Sverige.

Livet ger E.K.O.
Livet utvecklar kreativa matupplevelser där råvaran väljs ut med både håll
barhetsperspektiv och hälsofokus. Ibland ekologiskt, ibland närodlat, alltid gjort med omsorg kring näringsvärde och smakupplevelse. Livet genomsyras och skapas av Engagemang, Kunskap och en stor portion Omtanke. 

- Sambandet mellan hur vi lever, äter och mår har med tiden blivit uppenbart och vi försöker alla hitta en sund balans i livet. Men det är inte alltid lätt, säger Linda Höglund, Konceptutvecklare inom Mat och Dryck, Coor i Sverige. Med Livet vill vi underlätta att hitta den balansen och leva ett gott liv.

Mer information, pressbilder etc finns på www.coor.com. www.livetbrand.com För ytterligare information, kontakta:

Jonas Parkvall, Chef Mat och Dryck, Coor i Sverige
+46 10 559 65 99, jonas.parkvall@coor.com

Linda Höglund, Konceptutvecklare, Mat och Dryck, Coor i Sverige
+46 10 559 66 52, linda.hoglund@coor.com

Sofie Schough, Kommunikationschef, Coor i Sverige
+46 10 559 59 83, sofie.schough@coor.com