Coor förlänger IFM-avtal med Vasakronan

Coor förlänger avtalet med Vasakronan gällande IFM-leverans av fastighetsrelaterade servicetjänster i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Malmö.

Coors affärsrelation med Vasakronan omsätter årligen cirka 200 MSEK. Avtalet som nu förlängs är värt ca 120 MSEK på årsbasis och gäller till 2023. Utöver detta levererar Coor även konferens- och restaurangtjänster i Vasakronans lokaler till ett årsvärde om ca 85 MSEK.

 

Under de kommande åren kommer Coor och Vasakronan att tillsammans fortsätta utveckla nya tjänster och koncept med fokus på hållbarhet och en enklare vardag till förmån för Vasakronans hyresgäster.

 

– Det är mycket glädjande att Coor får förlängt förtroende av Vasakronan. Vi har en ambition om ett långsiktigt strategiskt partnerskap och vi ser fram emot att fortsätta detta arbete, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef Coor.

 

– Coor har idag 205 medarbetare i uppdraget som varje dag arbetar för att leverera service av högsta kvalitet och det är till stor del tack vare deras insatser som vi får fortsatt förtroende. Nu sätter vi den nya agendan för att skapa moderna och hållbara servicelösningar till Vasakronans hyresgäster, säger AnnaCarin Grandin, vd Coor Sverige.

Mer information, pressbilder etc finns på coor.com. För ytterligare information, kontakta:

 

Mikael Stöhr, vd och koncernchef, Coor

+46 10 559 59 35

mikael.stohr@coor.com

 

AnnaCarin Grandin, vd Coor i Sverige

+46 10 559 57 70

annacarin.grandin@coor.com

 

Magdalena Öhrn, kommunikationsdirektör, Coor

+46 10 559 55 19

magdalena.ohrn@coor.com

 


Coor är en ledande facility management-leverantör i Norden, inriktad främst mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM). Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster avseende utveckling av kundernas serviceverksamhet. Coor skapar värde genom att utföra, leda, utveckla och effektivisera kundernas serviceverksamheter så att de över tid stödjer kundernas kärnverksamhet optimalt. Det kan bl a handla om fastighetsservice, lokalvård, restaurang samt post- och receptionstjänster. 

Bland kunderna finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, Det Norske Veritas, E.ON, Ericsson, Equinor, ICA, NCC, Politiet (danska polisen), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan, Volvo Cars och Volvo Group.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se