Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Norrlands Miljövård blir nu Coor

Norrlands Miljövård byter färg och form och blir Coor. Samma goda service – men nu en del av någonting större.

Butterflies in different sizes and colors showing Norrlands Miljövård is now Coor | Coor

Under 2019 förvärvade Coor Norrlands Miljövård. Genom att förstärka Coor i Sverige med en väletablerad och välfungerande lokalvårdsverksamhet i den norra delen av landet har vi inte bara blivit rikstäckande, vi har också fått ökad kompetens inom lokalvårdsområdet och många nya duktiga medarbetare.

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till våra lokala kontor.

Vad blir nytt och vad förblir detsamma?

Lokalvård är en viktig del av Coors serviceerbjudande. Den lokala förankringen och servicenivån förblir densamma i Norrlandsregionen. Dessutom kan vi nu erbjuda våra kunder i norr en mängd ytterligare tjänster och därmed ge möjlighet till en komplett tjänsteleverans.

Cleaning the Coor way

Coor har ett egenutvecklat lokalvårdskoncept som spänner över all lokalvård som utförs inom hela vår organisation. Konceptet tar ett helhetsgrepp om våra lokalvårdstjänster och säkerställer att vi levererar en tillförlitlig, hållbar, innovativ och kvalitetssäkrad lokalvård. Klicka här för att läsa mer.

Låt oss inspirera dig och ditt arbetsliv

Som en stor serviceaktör är vi experter på det rådande arbetslivet. Vi delar därför med oss av intressanta och spännande artiklar och guider som handlar om de ämnen som ligger oss varmt om hjärtat; innovation, hållbarhet, service, hälsa, våra medarbetare och inte minst – våra kunder. Här har vi valt ut ett axplock åt dig från Inblick:

Följ oss i våra kanaler!

I våra sociala medier och i vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om allt som berör vår verksamhet och bransch. Här får du uppdateringar när vi delar inspiration kring sådant som gör arbetslivet smartare, roligare och mer hållbart!

Så här jobbar Coor

Hur jobbar vi på Coor och ser hur våra serviceleveranser ut? Vad tycker våra kunder om oss? Här hittar du några av våra kundcase där vi utför olika typer av tjänster hos helt olika verksamheter.