Professionella städtjänster i Norrland

Coor har bra städlösningar, anpassade för varje unik verksamhet, plats och situation.

KONTAKTA OSS FÖR BRA LOKALVÅRD

Bra LOKALVÅRD är bra PERSONALVÅRD

Coors städtjänster

Vi finns i hela norra halvan av landet; från Gävle i söder till Kiruna i norr.

Coor har lång erfarenhet av att erbjuda städtjänster, vi städar alla typer av lokaler och vi är riktigt bra på att anpassa oss till varje kunds behov och önskemål. Era lokaler, kontor, verkstäder, sjukhus och butiker blir trevliga och trygga att vara på, både för era besökare och era egna medarbetare.

Som städföretag tar vi också mycket väl hand om vår kompetenta personal och är stolta över det värdefulla hantverk de utför. Det är därför vi säger att bra lokalvård är bra personalvård – för både era och våra medarbetare.

Se vilka tjänster vi erbjuder ➝


Smart, trygg och hållbar lokalvård

Vi ser till att du blir nöjd

Vi har många kunder i alla storlekar; från stora företag till små föreningar, statliga myndigheter, komplexa verksamheter och med verksamhet på spridda adresser. Coor som städleverantör erbjuder det bästa från två världar: ett stort lokalvårdsbolags trygghet och professionalism - och ett lokalt företags närvaro, flexibilitet och personliga engagemang.

Träffa några av våra kunder ➝

Kontakta Karin för bra lokalvård!

Vi anpassar oss till varje kunds behov. Inget uppdrag är för litet – och inget uppdrag är heller för stort, för svårt eller för spritt!

Karin berättar att hon är den som ser till att alla städleveranser i norra delen av landet fungerar. Ibland sitter hon på kontoret i Sundsvall, men oftast är hon ute bland kunder och medarbetare, runt om i hela Norrland och lyssnar och lär, föreslår och förbättrar. När hon inte plockar svamp förstås; att gå i skogen ger henne kraft och energi.

Hör av er till henne för att få ett bra förslag på städning för just era lokaler!