Framtidens arbetsplats sätter upplevelsen i centrum

The Workplace Revolution är här.

Det är dags för arbetsgivare att skapa attraktiva kontor utifrån medarbetarnas behov. Coor har koll på vad som är viktigast på framtidens arbetsplats – smarta, hållbara och funktionella arbetsplatser uppmuntrar till välmående, mänskliga möten, kreativitet och innovation.

Join the Workplace Revolution
Framtidens arbetsplatser - kampanj | Coor

"Join the Workplace Revolution"

Insikter, erfarenheter och råd på resan mot framtidens arbetsplats – så möts företagens och medarbetarnas nya behov.

Coors senaste rapport visar på utmaningar

Hälften av alla nordiska företag har svårt att få tillbaka medarbetarna till kontoren. Många ställer krav på full flexibilitet.

Efter pandemin behöver arbetsgivare skapa attraktiva kontor som möter medarbetarnas behov. Om inga kontorsförbättringar sker, överväger 36 % att byta arbetsgivare. Siffran är hela 47% i gruppen 18 till 30 år. Tre av fem företag planerar just nu strukturella anpassningar för att möta de krav som ställs på framtidens arbetsplatser. Det visar den senaste undersökningen som Coor låtit göra bland 1 300 beslutsfattare och medarbetare i Norden.

 

Se filmer med våra arbetsplatsexperter:

Webbinar om framtidens arbetsplats

Inspireras av vårt inspelade webbinar, "Framtidens arbetsplats – så möts företagens och medarbetarnas nya behov". Kontor och arbetsplatser förändras och hela 59 % av nordiska bolag planerar en strukturell förändring kommande två år. Är ni ett av dem?

Optimera arbetsplatsen med datadrivna beslut

Har du funderat över hur kontoret bör utformas för att passa dina medarbetares behov? Eller hur ni kan utnyttja era lokaler på ett optimalt sätt? Genom en beläggningsmätning, där vi inhämtar information om hur era lokaler används idag, kan ni få stöd i att fatta rätt beslut om hur framtiden ska se ut på er arbetsplats.

The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Insikter och erfarenheter

Använd vår kunskap och kompetens för att skapa era egna attraktiva arbetsplatser utifrån era medarbetares behov och önskemål.

Strategier för arbetsplatsen

Våra experter på dagens och morgon­dagens arbetsliv erbjuder rådgivning om arbetsplats­strategi för framtidens attraktiva arbetsplatser.

Tjänster för framtiden

Att skapa en attraktiv, hållbar och välmående arbetsplats som är optimerad för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin.

Kampanj om framtidens arbetsplatser | Coor

Få rådgivning av arbetsplatsexperter

Coors arbetsplatsstrateger gör kontoret till en attraktiv plats för medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi erbjuder strategisk rådgivning kring framtidens arbetsplatser och vägvalen som leder dit.