Framtidens arbetsplatser sätter upplevelsen i centrum

"The Workplace Revolution" är här! Det är dags för arbetsgivare att skapa attraktiva kontor utifrån medarbetarnas behov. Coor har koll på vad som är viktigast; smarta, hållbara och funktionella arbetsplatser som uppmuntrar till välmående, mänskliga möten, kreativitet och innovation.

Join the Workplace Revolution

"Join the Workplace Revolution"

Insikter, erfarenheter och råd på resan mot framtidens arbetsplats – så möts företagens och medarbetarnas nya behov.

Färsk rapport visar på utmaningar:

Hälften av alla nordiska företag har svårt att få tillbaka medarbetarna till kontoren – många ställer krav på full flexibilitet

Efter pandemin behöver arbetsgivare skapa ändamålsenliga och attraktiva kontor som möter medarbetarnas behov. Om inga kontorsförbättringar sker överväger 36 % att byta arbetsgivare. Siffran är hela 47 % i gruppen 18 till 30 år. Tre av fem företag planerar just nu strukturella anpassningar för att möta nya krav. Det visar en ny undersökning som Coor låtit göra bland 1 300 beslutsfattare och medarbetare i Norden.

”Arbetsplatsfrågan har aldrig varit mer prioriterad”

Två av tre bolag planerar just nu för förändring av arbetsplatsen. Det visar en ny rapport från Coor kallad ”Join the Workplace Revolution”. En viktig aspekt av omställningen handlar om att matcha företagens behov och medarbetarnas önskemål.

Läs hela artikeln ➝

“Framtidens arbetsplats ska vara ett Mekka för att lyfta människor”

För bara ett par år sedan var kontoret ett ställe där man hade sitt skrivbord, sin dator och sina dokument och dit man gick varje dag för att utföra sina arbetsuppgifter. Framtidens arbetsplatser behöver fylla nya syften. Coors experter visar vägen framåt.

Läs hela artikeln ➝

The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Insikter och erfarenheter

Använd vår kunskap och kompetens för att skapa era egna attraktiva arbetsplatser utifrån era medarbetares behov och önskemål.

Coors nya huvudkontor

Vi står själv inför utmaningen att förverkliga framtidens arbetsplats – på vårt eget huvudkontor. Medarbetarnas behov får fullt fokus!

Tjänster för framtiden

Att skapa en attraktiv, hållbar och välmående arbetsplats som är optimerad för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin.

Få rådgivning av arbetsplatsexperter

Coors arbetsplatsstrateger gör kontoret till en attraktiv plats för medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi erbjuder strategisk rådgivning kring framtidens arbetsplatser och vägvalen som leder dit.