Coor Advisory – arbetsplatsstrategi för ett hållbart arbetsliv

Våra experter på dagens och morgondagens arbetsliv gör kontoret till en attraktiv plats för medarbetare, kunder, besökare och samarbetspartners. Coor erbjuder rådgivning om arbetsplatsstrategi för att skapa framtidens arbetsplatser.

Läs vår rapport

Framtidens arbetsplatser på Coor.se | Coor

Nya krav på arbetsplatser och arbetssätt

Idag står strategiska arbetsplatsfrågor högt upp på agendorna. Hybrida arbetssätt är här för att stanna, och det ställer nya krav på oss som människor, våra arbetsplatser och att hitta smarta arbetsmetoder.

Frågor som många företag ställer sig idag är VAR, NÄR och HUR ska vi arbeta tillsammans i framtiden för att uppnå ett "hållbart arbetsliv", och vad kan vi göra för att möta medarbetarnas behov?

Det hållbara arbetslivet innebär att chefer och medarbetare tillsammans har en företagskultur som möjliggör bättre upplevelser, ökat självbestämmande och effektivare samarbete. I det arbetet är en attraktiv och anpassad arbetsplats som andas inspiration, kreativitet och välmående ett viktigt stöd.

Vi formar framtidens arbetsplatser

Coor erbjuder strategisk rådgivning inom arbetsplatsstrategi för att hjälpa företag och organisationer att skapa långsiktigt attraktiva, moderna och inspirerande arbetsplatser och arbetsliv. Våra arbetsplatsstrateger formar strategier och koncept för era framtida arbetsplatser samt tar ett helhetsansvar för genomförandet.

Alla projekt ser olika ut då de genomförs utifrån era medarbetares unika behov och förutsättningar samt utifrån ert bolags värderingar, strategier och mål. Tillsammans med er skapar vi fantastiska medarbetarupplevelser – och ni blir en del av ”The Workplace revolution”.

Vi tar ett helhetsansvar för er förändringsresa och är med er hela vägen. Se exempel på våra tjänster nedan:

Coors vision för framtidens arbetsplatser | Coor


Coor Workplace Advisory utvecklar framtidens arbetsplatser

Våra projektledare och arbetsplatsstrateger hjälper er att använda er arbetsplats som ett strategiskt verktyg som driver förändringar i verksamheten och bygger er arbetsplatskultur.

Coor har ett team med lång erfarenhet, höga ambitioner och bred kompetens som brinner för alla de spännande utmaningar som en arbetsplatsförändring innebär. De har koll på trender, forskning och vad som är viktigast i framtiden; smarta, hållbara och funktionella arbetsplatser som uppmuntrar till välmående, mänskliga möten, kreativitet och innovation.

Kampanj om framtidens arbetsplatser | Coor

The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Insikter och erfarenheter

Använd vår kunskap och kompetens för att skapa era egna attraktiva arbetsplatser utifrån era medarbetares behov och önskemål.

Tjänster för framtiden

Att skapa en attraktiv, hållbar och välmående arbetsplats som är optimerad för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin.

Jobba hos oss

Coor Advisory söker löpande erfarna talanger som vill vara med på en nordisk tillväxtresa att ta ett unikt arbetsplatserbjudande till marknaden.


Revolutionen börjar med Coor

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och pratar mer om era medarbetares behov, arbetsplatsens förutsättningar och hur våra lösningar och vilken arbetsplatsstrategi som passar er.