Coor Advisory - för ett inspirerande, smart och hållbart arbetsliv!

Coors arbetsplatsstrateger gör kontoret till en attraktiv plats för medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi erbjuder strategisk rådgivning kring framtidens arbetsplatser och arbetsliv!

Läs vår senaste rapport

Nya krav på arbetsplatser och arbetssätt

Efter pandemin står strategiska arbetsplatsfrågor högt upp på agendan. Hybrida arbetssätt är här för att stanna vilket ställer nya krav på både oss, våra arbetsplatser och gemensamma arbetsmetoder.

Frågor som många företag ställer sig idag är var, när och hur ska vi arbeta tillsammans i framtiden för att uppnå ett "hållbart arbetsliv" och vad kan vi göra för att möta medarbetarnas behov?

Det hållbara arbetslivet innebär att chefer och medarbetare tillsammans har en företagskultur som möjliggör bättre upplevelser, ökat självbestämmande samt effektivare samarbete. I det arbetet är en attraktiv och anpassad arbetsplats som andas inspiration, kreativitet och välmående ett viktigt stöd.

Vi formar framtidens arbetsplatser

Coor erbjuder strategisk rådgivning för att hjälpa företag och organisationer att skapa långsiktigt attraktiva, moderna och inspirerande arbetsplatser och arbetsliv. Våra arbetsplatsstrateger formar strategier och koncept för era framtida arbetsplatser samt tar ett helhetsansvar för genomförandet.

Alla projekt ser olika ut då de genomförs utifrån era medarbetares unika behov och förutsättningar samt utifrån ert bolags värderingar, strategier och mål. Tillsammans med er skapar vi fantastiska medarbetarupplevelser – och ni blir en del av ”The Workplace revolution”.

Vi tar ett helhetsansvar för er förändringsresa och är med er hela vägen. Se exempel på våra tjänster nedan:Ett team med bred och gedigen erfarenhet

Coor Workplace Advisory består av ett team med projektledare och strateger med höga ambitioner och bred kompetens som brinner för de utmaningar som en arbetsplatsförändring innebär. Vårt starka samarbete och prestigelöshet inom teamet gör att vi ständigt utvecklas och arbetar smart i våra projekt.

Vi finns fysiskt i både Stockholm, Göteborg och Skåne, men med dagens flexibla och digitala arbetsliv finns det inga lokala begränsningar.


The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Insikter och erfarenheter

Använd vår kunskap och kompetens för att skapa era egna attraktiva arbetsplatser utifrån era medarbetares behov och önskemål.

Tjänster för framtiden

Att skapa en attraktiv, hållbar och välmående arbetsplats som är optimerad för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin.

Coors nya huvudkontor

Vi står själv inför utmaningen att förverkliga framtidens arbetsplats – på vårt eget huvudkontor. Medarbetarnas behov får fullt fokus!


Revolutionen börjar med Coor

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och pratar mer om era medarbetares behov, arbetsplatsens förutsättningar och hur våra lösningar passar er.

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef

Oscar Stjernborg

Coor Advisory