Framtidens kontor handlar om upplevelser

Med utgångspunkt i visionen att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje – skapar vi det optimala framtidskontoret för Coor.

Läs vår senaste rapport

Smart och hållbart, med upplevelse och välmående i fokus

Med utgångspunkt i visionen att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje – arbetar Coor själva med att skapa framtidens arbetsplats i det som kallas ”det nya normala”.

Den nya upplevelsebaserade arbetsmiljön kan inte enbart skapas med hjälp av inredning – utan vi ser till helheten och kombinerar design med framtidens servicetjänster och riktigt smart teknik. Vi låter dessutom Coors arbetsplatsstrateger leda arbetet från början till slut.

Här i ett rätt vanligt kontorshus skapar vi ett rätt ovanligt arbetsliv – smartare, mer hållbart, och fyllt av glädje. Nya kontoret blir också en miljö där vi kan visa, utveckla och testa framtidens servicetjänster, smarta lösningar och innovationer.

En viktig framgångsfaktor är att bygga in och ta höjd för flexibilitet. Behov och förutsättningar ser olika ut idag och i framtiden. Coors huvudkontor ska smidigt och effektivt kunna optimeras för olika medarbetarbehov över tid.  

Mmodern arbetsplats på Coor.se | Coor

Rapport om framtidens arbetsplats

Läs mer om framtidens arbetsplats i Coors rapport där medarbetare och beslutsfattare i Norden ger sin syn på dagens och morgondagens arbetsplats.

 

Annacarin från Coor med fokus på framtidens arbetsplatser | Coor

”Flexibilitet är ett nyckelbegrepp för Coors framtida huvudkontor. Vårt nya huvudkontor ska smidigt kunna optimeras för olika medarbetarbehov över tid

AnnaCarin Grandin
Vd Coor

Sara från Coor med fokus på framtidens arbetsplatser | Coor

"Varje ögonblick på kontoret räknas. Vi skapar de bästa förutsättningarna för att kontoret ska vara en värdefull upplevelse för olika personer."

Sara Ericsson
Coors Advisory


”Make every moment matter”

Vårt mål är att skapa en arbetsplats för framtiden där våra medarbetare och besökare får ut det mesta av varje ögonblick. Temat för vårt nya huvudkontor är just ”Make every moment matter”, där arbetsplatsen designas helt utifrån medarbetarnas och gästernas upplevelser. Varje ögonblick räknas och varje stund måste betyda något; från välkomnandet, den första koppen kaffe och när man sätter sig i ett möte… till behovet av bra ljus, fräsch luft och återhämtning, eller möjligheter att hitta kreativa lösningar på problem och smidiga funktioner för digitala samarbeten.

Läs hela artikeln ➝

Innovativ arbetsplats på Coor.se | Coor


The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Tjänster för framtiden

Att skapa en attraktiv, hållbar och välmående arbetsplats som är optimerad för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin.

Strategier för arbetsplatser

Coors arbetsplatsstrateger omvandlar kontoret till en attraktiv och inspirerande arbetsplats att finnas på – för medarbetare och besökare!

Insikter och erfarenheter

Använd vår kunskap och kompetens för att skapa era egna attraktiva arbetsplatser utifrån era medarbetares behov och önskemål.


Revolutionen börjar med Coor

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och pratar mer om era medarbetares behov, arbetsplatsens förutsättningar och hur våra lösningar passar er.

Receptionstjänster för fastigheter | Coor

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef

Sara från Coor som ger rådgivning om framtidens arbetsplatser | Coor

Sara Ericsson

Coor Advisory