Jobba hos oss på Coor Advisory

Coor satsar stort på sin arbetsplatsrådgivning. Coor Advisory söker löpande erfarna talanger som vill vara med på en nordisk tillväxtresa att ta ett unikt arbetsplatserbjudande till marknaden.

Intresseanmälan - arbetsplatsrådgivare

Intresserar du dig för dagens komplexa arbetsplatsfrågeställningar? Ser du att det skulle vara inspirerande att få vägleda nordiskt ledande bolag mot framtidens arbetsplats och arbetsplatsupplevelser? Då kan du passa som arbetsplatsrådgivare hos Coor Advisory!

Vi söker löpande talanger som motiveras av arbetsplatsfrågor och som hunnit inleda en karriär med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Stämmer det in på dig? Välkommen in med din intresseanmälan!

Vad vi söker

Innehållet i våra uppdrag varierar tämligen stort och vi söker erfarna personer med olika bakgrund. En lovande kandidat har troligen någon av följande bakgrund:

  • Linjeroll/Konsult med gedigen projektledningserfarenhet av arbetsplatsförändringar så som kontorsflytt, modernisering och/eller ombyggnation
  • Managementkonsult med stark förmåga inom dataanalys, strategiutveckling, projekt- och förändringsledning
  • Interiörsarkitekt med erfarenhet från konceptframtagning, grafisk profil och formgivning

För att lyckas i rollen är du strukturerad och självständig i att leda projekt samt eget arbete och trivs i en entreprenöriell miljö. Du är bekväm i att arbeta med människor av olika senior befattning och ser dig själv som en lagspelare.

Vad vi erbjuder

Som arbetsplatsrådgivare och konsult hos Coor Advisory arbetar du dagligdags med att leverera arbetsplatsprojekt till kund. Vi hjälper kunder genom hela arbetsplatsresan – från tidig behovskartläggning och strategi, till design och genomförande. Projektens karaktär varierar ofta och vi söker alltid att matcha projekt med konsultens erfarenhet och egna intresse.

Exempel på några av våra projekt: datadriven behovsanalys och nuläget, utveckling av ny arbetsplatsstrategi och -koncept, strategiskt stöd i förändring av hyresbestånd, ex. kontorsflytt, framtagning av grafisk arbetsplatsprofil och -design samt utformning av nytt kontor – yta, interiör, teknik, etc.

Utöver projektleverans ser vi som önskvärt att våra arbetsplatsrådgivare också har ett intresse av att bidra i försäljnings- och positioneringsarbete.

Coor Advisory – en del av Coor

Coor Advisory utgör idag en viktig funktion i att uppfylla Coors övergripande vision – att skapa Nordens bästa arbetsplatser. Som arbetsplatsrådgivare inom Coor Advisory får du vara med på en kraftig tillväxtresa och expansion av vår arbetsplatsrådgivning i Norden, där vi sedan den inledda satsningen 2021 mer än dubblerat organisationen. Vi har tagit en marknadsposition i framkant och är med och leder utvecklingen av framtidens arbetsplatser och sättet vi arbetar. I rollen kommer du få möjlighet att hjälpa några av Nordens största bolag till bestående förändring runt en av nutidens mest aktuella utmaningar.

Du kommer att ingå i ett nordiskt team av talangfulla kollegor med olika bakgrund inom arbetsplatsområdet. Du ges tillgång till en bred kunskapsbas och stor möjlighet att vidareutveckla en karriär som arbetsplatsrådgivare – vare sig du önskar specialisera dig mot ett specifikt område, eller utvecklas mer generellt som ledare eller i kommersiell roll.

Hos oss lever vi Coors ledord Passion for People hela vägen ut och lägger särskilt högt fokus på team-känsla, personlig utveckling och välmående.

Möt några av våra medarbetare:

"Coor Advisory är för mig den perfekta mixen mellan strategiska utmaningar och operationell implementering. Vi hjälper våra kunder tänka ut arbetsplatsstrategier och har sedan även möjligheten att implementera dem. Närheten till Coors stora serviceorganisation gör att vi kan addera ännu mer värde i våra Advisory-projekt. På kontoret och i våra projekt har vi en härlig stämning med högt i tak och en entreprenöriell stämning – det är nog ganska unikt för ett bolag i Coors storlek".

Stig Østergaard Serup
Arbetsplatsstrateg och affärsutvecklare

"Att vara arbetsplatsstrateg på Coor är som att plocka russinen ur kakan från min tidigare roll som Facility Manager. Då uppdraget är att: förstå, utveckla, anpassa och förädla arbetsplatsen i stort och ibland enbart ett specifikt område. I teamet hittar vi rätt matchning beroende på kundens behov och arbetar oftast två arbetsplatsstrateger på ett uppdrag. Det gör att man alltid har någon att bolla med och kan dra nytta av varandras olika styrkor och på så sätt erbjuda en helhet till kunden. Sammanhållning i teamet och på Coor i stort är något som betyder mycket, både för en känsla av tillhörighet och vetskapen om att du alltid kan få den uppbackning du behöver. Jag känner stort förtroende, vilket jag tror är bland de viktigaste framgångsfaktorerna för att vilja göra sitt bästa och känna lojalitet till sin arbetsgivare."

Karin Bergfasth
Arbetsplatsstrateg

  

Alla våra lediga tjänster

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning? 
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝