Trender och inspiration om framtidens arbetsplatser

Coor finns på hundratals arbetsplatser runt om i Norden. Det gör oss till experter på både dagens och framtidens arbetsliv och vi vet vad medarbetarna behöver och vill ha.


Läs vår senaste rapport

Idag ser vi en hård strid om talanger och en kamp om medarbetarnas tid och rum. Kontoren får i och med detta en helt ny betydelse för företag; De anställda förväntar sig att framtidens arbetsplatser är anpassade efter deras behov, upplevelser och känslor, annars lämnar de sitt företag. Det visar en undersökning som Coor låtit göra bland beslutsfattare och medarbetare runt om i Norden.

"Join the Workplace Revolution"

Insikter, erfarenheter och råd på resan mot framtidens arbetsplats – så möts företagens och medarbetarnas nya behov.


Våra strateger inom arbetsplatsutveckling delar med sig av erfarenheter och insikter

Pandemin har påskyndat utvecklingen av arbetsplatserna och nu står vi plötsligt inför helt andra krav än tidigare. Coors långa och breda erfarenhet ger oss en unik insikt kring framtidens arbetsplatser; vi ser vad nordiska medarbetare behöver, vi vet vad som fungerar och vi håller koll på både forskning och aktuella trender inom området.

Våra rådgivare inom arbetsplatsfrågor är med och skapar inspirerande, smarta och hållbara arbetsliv. Inspireras av deras insikter, trendspaningar, undersökningar och analyser av den allra senaste forskningen inom området.


Inspirerande läsning

Fördjupa dig genom spännande och aktuella insikter inom området:

Kategorier Alla {{category}}

The Workplace Revolution

Kontor i framtiden behöver vara så mycket mer än bara en arbetsplats. Det ska vara lockande att komma dit, en upplevelse att vara där och längtan tillbaka ska vara stor.

Coors nya huvudkontor

Vi står själv inför utmaningen att förverkliga framtidens arbetsplats – på vårt eget huvudkontor. Medarbetarnas behov får fullt fokus!

Strategier för arbetsplatser

Coors arbetsplatsstrateger omvandlar kontoret till en attraktiv och inspirerande arbetsplats att finnas på – för medarbetare och besökare!

Tjänster för framtiden

Att skapa en attraktiv, hållbar och välmående arbetsplats som är optimerad för framtidens behov är mer aktuellt än någonsin.


Revolutionen börjar med Coor

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss och pratar mer om era medarbetares behov, arbetsplatsens förutsättningar och hur våra lösningar passar er.

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef

Oscar Stjernborg

Coor Advisory