Vi tar helhetsansvar för er konferens

Många anlitar Coor för kickoffer, seminarier, presskonferenser, bolagsstämmor, kundevent, utbildningar, ledningsgruppsmöten, leverantörsträffar och mycket annat. Vi anpassar våra tjänster efter våra kunders behov och förutsättningar och ger service i stjärnklass.

"Man vill ju ses..."

Att kunna ge sina medarbetare möjlighet att ses fysiskt igen är viktigt för sammanhållning och företagskultur, och det ger också förutsättningarna för verklig kreativitet, utveckling och innovation.

Konferensupplevelser

Nya tider innebär dock nya förutsättningar för konferenser och möten; vi vill mötas i närheten av hemmet och arbetsplatsen – tryggt, smart och hållbart. Den totala konferensupplevelsen blir också allt viktigare för möten som ska fungera både fysiskt och digitalt - tekniska hybridlösningar är här för att stanna. Att hitta rätt lokal på en lättillgänglig plats, med ett prisvärt upplägg och hög konferensservice gör skillnad för en lyckad konferens.

Helhetslösningar

Coor arrangerar lättillgängliga konferenser och möten - för stora eller små sällskap. Din personliga kontaktperson hos oss hjälper er med prisvärd service som förstärker den känsla ni vill ha. Vi hanterar alla era frågor; lokaler, mötesteknik, mat, dryck, aktiviteter, hotellbokningar och andra servicetjänster.

Coor är en av de största konferensarrangörerna i Sverige och erbjuder ett stort utbud av moderna konferensanläggningar och möteslokaler i strategiskt kontorstäta områden. Vårt mål är alltid att ge den allra bästa servicen – före, under och efter ditt möte eller konferens.

Värdefulla erbjudanden

Här följer några fina erbjudanden som ger extra mycket värde:

Sista-minuten

Behöver ni akut konferenslokaler eller mötesrum? Är det viktigare med ett bra pris än en viss anläggning? Ibland finns fina rum lediga med kort varsel, vi gör vad vi kan för att ni ska få plats.

Kontakta oss så gör vi rum för era möten.

Månadshyra

Behöver ni extra mötesrum under vissa månader? Kanske för att driva ett exempelvis IT-eller utbildningsprojekt? Hyr möteslokaler per månad när ni behöver extra lokaler; prisvärt, flexibelt och utan bindningstid. Ni betalar endast per påbörjad månad och priset per månad blir lägre ju längre ni hyr.

Kontakta oss så hittar vi rätt lokal till er.

Mötespaketet

Behöver ert företag extra mötesrum ibland? Behöver du själv en bra mötesplats mellan hemmakontoret och huvudkontoret?

Då har vi en bra lösning som vi kallar ”Mötespaketet”. Det ger dig tillgång till rum för upp till 8 personer på samtliga mötesplatser i Stockholm och Uppsala. Köp ett paket med 10, 20 eller 50 möten, ju fler möten desto bättre blir priset. Mötespaketet fungerar som ett klippkort och är gemensamt för hela företaget.

På plats får du såklart samma fina personliga service som vid en vanlig konferens. Kontakta oss så skapar vi rätt upplägg till dig.

Exklusivitet

Skulle det känns bättre för gruppen att få mötas utan trängsel och kanske till och med som enda grupp på plats? Att få vara ensam med sin grupp är trevligt, tryggt och bra för teamkänslan. Andra behöver mötas i avskildhet av sekretesskäl. Vi kan erbjuda flertalet av våra konferensanläggningar exklusivt, ofta till en lägre kostnad än vad många tror.

De anläggningar som passar bäst att hyra på egen hand är:

  • Västgötagatan 5, Stockholm-Södermalm
  • Rosterigränd 12, Liljeholmen
  • Konferens Kobran, Telefonplan
  • Lilla Nygatan 14, Gamla Stan
  • Gårdsvägen 18, Solna

På våra större anläggningar finns möjlighet att hyra egna delar/våningar så att ni får vara ifred. Kontakta oss för prisuppgift.

Uthyrning av era egna lokaler

Har ni lediga lokaler som passar vår verksamhet? Om det finns goda förutsättningar för att hyra ut era lokaler eller mötesrum hjälper vi till med all hantering. Läs mer här


Vi vill prata med dig. Kontakta oss här.

Kontakta Coor Konferens

Undrar du vad vi kan erbjuda för konferenslokaler? Hur man får till ett riktigt bra möte? Eller söker du ett spännande jobb i servicebranschen? Varmt välkommen att kontakta oss, eller boka en konferens direkt.

För kontakt på telefon vänligen ring respektive konferensanläggning. Alla telefonnummer finns här.

Per Julin

Affärsutvecklare

 
GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.