Konferens i Solna: Gårdsvägen 18

Kombinera mötet med en tur till närliggande Mall of Scandinavia eller ett kul evenemang på Friends Arena.

Se rum och boka

Konferensrum och mötesrum i Solna

Gårdsvägen 18 är perfekt för er som vill ha mötet i Frösunda, Solna. Det är lätt att ta sig hit då Solna Station bara ligger ett stenkast från anläggningen. Väl inne på denna konferens­anläggning möts ni av en härligt öppen atmosfär med flera flexibla konferenslokaler. Vi hjälper dig med all mat och dryck som gruppen behöver under mötesdagen. Varmt välkomna på konferens i Solna.

Coor Konferens

Gårdsvägen 18
169 70 Solna

Tel: 010-55 958 80
Skicka e-post ➝

Konferens i Solna – hyr mötesrum för upp till 70 personer

Gårdsvägen 18 erbjuder fem olika konferensrum i olika storlekar, som hyrs ut till företag, myndigheter och andra organisationer. Dessa mötesrum har plats för upp till 70 mötesdeltagare.

Konferensanläggningen på Gårdsvägen 18 i Solna är passar bra för de flesta tillställningar – från konferenser och kickoffer till workshops, seminarier och teambuildingdagar. Denna mötesplats tar främst emot mindre grupper och är ett bra alternativ när du vill mötas på ett ställe som är mer professionellt än ett café och ett trevligt miljöombyte från ert egna kontor. Wifi finns tillgängligt i alla konferensrum, annan utrustning varierar mellan de olika rummen, så läs gärna rumsbeskrivningen noga för att säkerställa att rummets utrustning möter era behov.

Konferensrum nära Stockholm

Med nära tillgång till kollektivtrafik, är det lätt för dina gäster att nå denna konferensanläggning i Solna. Besökare kan enkelt ta sig till möteslokalen från den närliggande tågstationen.

Nära anslutning till motorvägen och god tillgång till parkering gör det också lätt att ta sig till dessa konferenslokaler med bil.


Vi vill prata med dig. Kontakta oss här.

Kontakta Coor Konferens

Undrar du vad vi kan erbjuda för konferenslokaler? Hur man får till ett riktigt bra möte? Eller söker du ett spännande jobb i servicebranschen? Varmt välkommen att kontakta oss, eller boka en konferens direkt.

För kontakt på telefon vänligen ring respektive konferensanläggning. Alla telefonnummer finns här.

Per Julin

Affärsutvecklare

 
GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.