Smart fastighetsservice och kontorsservice i hela Norrland - Gävle, Sundsvall, Umeå, Östersund, Skellefteå, Örnsköldsvik och Kiruna

Professionella och hållbara servicetjänster ger arbetsglädje och kreativitet!

De delar som inte riktigt är er verksamhet – dem tar vi hand om

Vi vet alla att det alltid är mycket som ska fixas; städningen ska fungera, lampor ska bytas, whiteboardtavlan ska hängas upp, receptionen ska bemannas, gräsmattor ska klippas och snö ska skottas, kanske ska även konferens och lunch ordnas och serveras… allt det där fixar vi, så att ni istället kan fokusera på det som ni gör allra bäst!

Kontakta oss för bra servicelösningar ➝

Johan från Coors stads- och fastighetstjänster | Coor

Servicetjänster för alla verksamheter i norr

När er arbetsplats är smart planerad, välstädad och trygg - då kan ni alla göra era arbetsuppgifter i lugn och ro. Medarbetare som trivs blir effektiva och en god arbetsmiljö både lockar till sig och behåller talanger.

Coor är en stor och trygg aktör men har den lokala aktörens flexibilitet. För oss är det viktigt att vara så nära våra kunder som möjligt och i norra Sverige finns vi därför närvarande på många olika orter, stora som små.

Johan erbjuder smidiga servicetjänster:

Service på arbetsplatsen är allt det där som inte syns när det funkar - men som verkligen märks när det inte gör det.

Att tillgodose kunders olika behov och önskemål och tillsammans hitta bästa möjliga lösning, det ligger Johan varmt om hjärtat. Han bor med sin familj i Sundsvall och tillbringar fritiden med att åka slalom och spela golf... och med att följa med på barnens danstävlingar.

Hör av dig till Johan så berättar han vad Coor kan göra för just ditt företag i Gävle, Sundsvall, Umeå, Östersund, Skellefteå, Örnsköldsvik, Kiruna eller någon helt annan stans i Norrland!