konferens, coor

Expertis inom konferensservice

Coor har stor erfarenhet av att driva konferensverksamhet, både som en internservice i befintliga kunduppdrag och i egna konferensanläggningar. I alla lägen är vår målsättning att skapa en optimal kundupplevelse genom att leverera god service före, under och efter ditt möte eller konferens.

Konferenser och möten i era lokaler

Coor ansvarar för ett stort antal interna konferensavdelningar i våra kunders lokaler. Vi har bra koll på den senaste tekniken, och kommer gärna med förslag på moderna lösningar när det gäller skärmar, kommunikationsmöjligheter och annan teknisk utrustning. Om så önskas kan vi också erbjuda mötesutrustning som en funktionslösning, vilket innebär att du som kund inte behöver investera i ny teknik utan köper en väl fungerande hyrlösning från oss – Coor SmartMeetings.

Vi anpassar alltid våra tjänster till våra respektive kunders behov och förutsättningar, men vanligen omfattar mötes- och konferensservice följande tjänster: 

  • Administration av bokningar/beställningar av rum, förtäring, teknisk assistans, möblering, etc
  • Iordningsställande av mötes- och konferensrum samt tillhörande lokaler
  • Påfyllning av förbrukningsartiklar i mötes- och konferensrum
  • Underhåll av AV-utrustning
  • Teknisk support och information till serviceanvändarna om AV-utrustningen
  • Ommöblering i mötes- och konferensrum

Vi vet att mat och dryck är en viktig del av upplevelsen, och vi för en aktiv dialog med våra kunder om utveckling av sortimentet. Målsättningen är att utifrån varje kunds önskemål skapa ett brett, fräscht och modernt utbud, antingen från en av våra egna restauranger eller från annan leverantör. 

Coors egna konferensanläggningar – klimatsmarta konferenser i storstäder

Alla våra konferensanläggningar är strategiskt belägna och erbjuder möjligheter till nya intryck, inspiration och minnesvärda möten. Närheten till bra kommunikationer gör att konferensdeltagarna minimerar restiden och maximerar konferenstiden, vilket är både miljövänligt och effektivt. Vi är också glada över att vi idag kan erbjuda möjligheten att välja klimatkompenserade möten, vilket många gäster uppskattar. 

Våra konferenslokaler är flexibla och vi har plats för både stora och små sällskap. Med hög servicegrad, modern utrustning och stort engagemang ramar vi in och förstärker det budskap ni vill förmedla. 

Coors personal ger en bättre upplevelse

Coor lägger stor vikt vid att våra kunder ska trivas i de konferenslokaler vi sköter om, oavsett om det är konferenser i våra kunders eller våra egna lokaler. Personalen som arbetar med konferensservice älskar service, och gör alltid det där lilla extra för att våra gäster och kunder ska trivas.  All personal går våra egna utbildningar, Coor Service School och Service i Stjärnklass, för att få en gemensam syn på vad god service och kundbemötande innebär.   

Läs mer och boka lokal direkt på Coor Konferens webbplats

Per Julin

Affärsutvecklare

010-559 65 42

per.julin@coor.com