reception, coor

Vi säkerställer effektiva och professionella receptioner

Grundfunktionen i receptionsservice är att välkomna och ta hand om besökare samt att motverka att obehöriga personer tar sig in kundens lokaler.

Bemötande och attityd gör stor skillnad

Receptionerna är våra kunders ansikten utåt mot besökare samt inåt mot medarbetare. Receptionen är det första en besökare möter och det är ofta här som besökaren får sitt första intryck av företaget. Det är därför oerhört viktigt att receptionen och medarbetarna i den speglar företagets önskade image och policyn. Det handlar inte bara om rätt utseende på receptionen utan framför allt om medarbetarnas beteende och serviceattityd.

Våra receptionister kan bistå med med tjänster som exempelvis:

  • Besöksmottagning och förvaring av bagage och ytterkläder
  • Utlämning av biljetter och hantering av tidningar och broschyrer
  • Beställning av taxi
  • Information om vilka tjänster som finns att tillgå på kontoret
  • Information om vart man kan vända sig internt för att få hjälp med olika frågor

Hög servicenivå genom fysiska servicecenter

För större kunder med krav på hög servicenivå driver Coor separata servicecenter, som i huvudsak riktar sig till kundens medarbetare. Detta är ett komplement till receptionen där dina medarbetare kan göra felanmälningar direkt eller till exempel kan få hjälp med att förnya ID-kortet (beställning, fotografering och utlämning), hantering av nycklar, parkeringstillstånd och lånetelefoner, kopieringshjälp eller kanske anmäla sig till träningspass.

Coor SmartReception – vår smarta, virtuella reception


För kunder med mindre kontor som vill erbjuda en mottagningstjänst men har inte råd med en fysisk receptionist har vi utvecklat tjänsten SmartReception. Den ger en video/ljudanslutning till en fysisk mottagning så besökaren kommer att hälsas av en riktig receptionist, receptionisten kan dela sin skärm och även göra en utskrift till kiosken. På SmartReception kommer gästen att kunna registrera sig i besökarsystemet och skriva ut besöksbricka. 

Coor SmartReception är ett bra alternativ för mindre receptioner, där en bemannad lösning är för dyr, men också för större receptioner som tillfälligt behöver avlastas.