mat, coor

Marknadens mest utvecklade koncept för mat och dryck

Vi erbjuder kompletta och moderna lösningar, helt anpassade till våra kunders smaklökar och behov.

Vi kan mat och dryck

Med Coor som leverantör av mat och dryck får ni en driven, kunnig och ibland krävande partner. Vi har ett väl utvecklat tjänsteerbjudande inom mat och dryck. Gemensamt för våra tjänster är att vi alltid fokuserar på helhetsupplevelsen – råvarorna, tillagningen, exponeringen, förpackningen, serveringen, flödena och miljön. Mat och dryck ska vara en källa till njutning – för öga och gom.

Mat och dryck är en starkt växande tjänstegrupp inom Coor. Vi driver idag mer än 140 personalrestauranger och publika lunchrestauranger, och serverar dagligen mer än 5 000 koppar gott kaffe och levererar cirka 1 500 ton frukt per år till arbetsplatser över hela Norden. Det gör oss till en av de största restaurangoperatörerna i Norden.

Kundanpassade lösningar inom mat och dryck

Vi har nästan 20 års erfarenhet av lösningar till både små och stora kunder i hela Norden, och nöjer oss inte med att leverera standardlösningar. Vi vill lära känna er som kund, och utformar våra tjänster utifrån era behov.

Coor utför många av tjänsterna inom mat och dryck egen regi, men samarbetar också med marknadens ledande leverantörer, till exempel när det gäller kaffe och frukt. Detta gör att vi har en unik position att erbjuda dig som kund en skräddarsydd lösning så att dina anställda och besökare får en positiv upplevelse i våra restauranger eller konferenslokaler, daglig frukt och dryck vid arbetsplatsen samt tillgång till varuautomater med ett väl anpassat sortiment.

Kontroll och planering ger effektivitet och god kvalitet

Coor har väl genomarbetade processer för att säkerställa att all mat och dryck vi serverar håller högsta kvalitet. Vi använder gemensamma system för inköp och menyplanering, vilket skapar effektivitet och skalfördelar. Genom kontrollerade inköp kan vi också garantera att våra råvaror uppfyller de krav som ställs. Vi försöker aktivt verka för en hög andel rättvisemärkta produkter, och serverar ingen rödlistad fisk i någon av våra restauranger.