café, Coor

En cafeteria och restaurang utöver det förväntade

Coor driver idag över 140 restauranger och lunchmatsalar, och ett stort antal cafeterior och coffee-shops.Vår restaurangverksamhet präglas av äkta matglädje, smarta lösningar och passionerade medarbetare.

Väl utvecklade koncept för restaurang och cafeteria

De cafeterior och restauranger som Coor driver i egen regi drivs oftast under egna varumärken. Det största är FOOD by Coor, men även några lokala restaurangvarumärken finns. Många av våra restauranger erbjuder också mat för avhämtning (take away).

FOOD by Coor – sund, vällagad mat med personlig service och lokal anpassning

Mat och dryck ska vara en källa för glädje och njutning. Mat ska vara vacker att se på, smaka fantastiskt och göra gott för din kropp och din hälsa. Att besöka en FOOD by Coor restaurang ska vara en upplevelse för alla sinnen.

Centralt för vårt FOOD by Coor-koncept är lokal anpassning. Vi är övertygade att ansvar skapar engagemang och därför har våra restaurangchefer inom FOOD by Coor mandat att anpassa varje restaurang till lokala önskemål. Genom att ge våra kockar kreativt utrymme ger vi dem också utrymme att använda sig av sin passion för matlagning.

Vår ambition är också att skapa en trevlig restaurangmiljö där du kan njuta av vår omsorgsfullt tillagade mat gjord på färska ingredienser. Våra luncher återspeglar vår höga ambition men uppfattas som prisvärda, och vi är glada över att så många av våra gäster är återkommande kunder.

Vill du veta mer om vårt koncept, läs mer på vår särskilda webbsida för FOOD by Coor. Där hittar du våra restauranger i din närhet samt laddar eller administrerar ditt restaurangkort.

Butiks- och delilösningar

För att underlätta vardagen för de anställda blir det allt vanligare med butiks- och delilösningar på arbetsplatsen. Coor erbjuder kvalificerad rådgivning kring olika lösningar, sortiment och betalsystem.

Engagerade medarbetare ger en bättre upplevelse

Eftersom Coor är ett servicebolag är ett bra kundbemötande en viktig del av företagskulturen. Det gäller självklart också alla medarbetare inom vår restaurangverksamhet. All restaurangpersonal erbjuds utbildning genom Coors utbildningsprogram, till exempel Coor Service School och Service i Stjärnklass.

”Love taste – not waste"

Coor bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete. Inom restaurangverksamheten kan vi bidra på flera sätt, till exempel genom ett ansvarsfullt inköpsarbete och att minimera matsvinnet. I alla våra restauranger har vi infört obligatorisk mätning av matsvinnet. Vi eftersträvar också en hög andel närodlade och ekologiska alternativ, och försöker på olika sätt förbättra våra gästers välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare.