dryck, coor

Kalla drycker och Kaffeautomater

Coor är en av Nordens största leverantörer av varma och kalla drycker samt dryckesmaskiner till arbetsplatser. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt sortiment och kvalitet, både vid val av maskiner och råvaror. Genom vår storlek kan vi erbjuda våra kunder både djup kunskap och fördelaktiga priser.

Coor tar helhetsansvar för leverans av kaffeautomater

Coor samarbetar med marknadens ledande leverantörer av kaffeautomater och vattenautomater. Baserat på kundens konsumtion och typ av lokaler tar vi fram en kostnadseffektiv och bra lösning. Alla uppdrag skräddarsys, men vanliga tjänster för leverans av varma och kalla drycker är:

  • Förslag på olika automattyper och kaffesorter för er verksamhet
  • Finansieringslösningar av automater under driftsperioden
  • Rengöring av maskiner och ytor runt omkring, samt påfyllning av kaffe, te, socker, mjölk med mera
  • Förebyggande teknisk service av maskinerna
  • Ansvar för felanmälan och åtgärd

Ett ständigt utvecklat utbud

Nya produkter, nya trender och nya rön kommer ständigt ut på marknaden. Vi bevakar utvecklingen, och ser till att anpassa vårt utbud av vattenautomater och andra dryckesmaskiner utifrån ändrade preferenser. Som exempel på nya produkter kan nämnas vårt samarbete med Starbucks och Berries by Astrid.

Allt fler väljer certifierat kaffe

Genom att byta ut det vanliga kaffet mot ekologiskt minskar koldixid-utsläppen med 67 procent (från 900 kg till 300 kg per kaffemaskin och år). Coor försöker på olika sätt aktivt verka för mer hållbara lösningar, och rekommenderar alla våra kunder att enbart erbjuda sina anställda certifierat kaffe, te och choklad – inte bara för miljön utan även för att säkerställa trygga arbetsförhållanden under produktionen. Idag är 3 av 4 av de kaffekoppar som Coor serverar certifierade.