varuautomat, coor

Varuautomater med ett skräddarsytt utbud

Med varuautomater från Coor kan dina medarbetare handla god mat, snacks och dryck när de önskar. Vi samarbetar med de mest välkända leverantörerna, och skräddarsyr sortimentet utifrån varje kunds behov.

Coor tar helhetsansvar för dina varuautomater

Som en del av Coors helhetsåtagande ingår att tillsammans med kunden ta fram förslag på varuautomater samt ett kundanpassat sortiment. Vi sköter löpande påfyllnad och utför återkommande service, ansvarar för support och felavhjälpande åtgärder samt ersätter felaktiga maskiner. Vi samarbetar med ledande leverantörer av automater som och vår storlek gör att vi kan erbjuda fördelaktiga villkor. Vi kan också erbjuda bra finansieringslösningar för den som önskar.

Ett ständigt utvecklat utbud

Coor bevakar ständigt nya produkter och kommer aktivt med förslag på sortimentsutveckling anpassat till nya trender och rön på marknaden. Som exempel kan nämnas möjlighet att välja nyttigt, energirikt snacks, vilket blir allt mer populärt.

Varuautomater med olika betallösningar

Varuautomaterna baseras oftast på att den anställde själv betalar för sina inköp. Coor erbjuder möjlighet att betala via bank, kreditkort eller SMS, men också möjlighet till unika kort kopplat till löneavdrag eller olika appar. För kunder som önskar kan vi också erbjuda möjlighet för den anställde att betala via passerkortet. Det finns en mängd olika betalningsalternativ, och tillsammans kommer vi att hitta den optimala lösningen.