Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök
Innovation

Radikal innovation kommer forma framtidens service

Utvecklingen av AI (artificiell intelligens) särskiljer sig som den största allmänna radikala innovationen som kommer att påverka alla delar av vårt arbetsliv under en lång tid framöver, säger futuristen Stefan Hyttfors.

Stefan Hyttfors | Swedish futurist and author | Coor

Med en bakgrund som journalist och ekonom arbetar Stefan med ämnen som "disruption", beteendeförändring och nästa generationens ledarskap. Hans favoritfråga är ganska enkel: varför inte?

Ny teknik och digitalisering är de viktigaste faktorerna som kommer att förändra driften av byggnader och kontor i framtiden. För framtiden innebär detta att våra kunder kommer att arbeta mer datadrivet och basera fler beslut och förbättringar på insamlad data. Smarta innovationer gör det möjligt för företag att optimera sina energikostnader och minimera miljöpåverkan, och smart teknik kan också öka dina medarbetares välbefinnande. Framtidens kontor kommer att vara mer än bara en arbetsplats, och utan tvekan kommer det att ha ett ökat fokus på kreativitet och anpassning. Kommer serviceleveransen snart också att baseras på emotionell eller rationell data från AI?