Smakupplevelser utöver det vanliga

Coor är en av marknadens största mat- och dryckleverantörer. Vi erbjuder kompletta och moderna lösningar, helt anpassade till våra kunders smaklökar och behov.

En källa till glädje och njutning

Vi tar ansvar för ett flertal mat- och drycktjänster som syftar till att enkelt ge våra kunders personal och besökare tillgång till mat, dryck, frukt samt förfriskningar och tilltugg efter behov och önskemål. Gemensamt för alla våra tjänster är att vi alltid fokuserar på helhetsupplevelsen – råvarorna, tillagningen, exponeringen, förpackningen, serveringen, flödena och miljön. Mat och dryck ska vara en källa till glädje och njutning – för öga och gom.

Många och väl utvecklade tjänster

Vi ser till att dina medarbetare och besökare får en hälsosam, fräsch och välsmakande måltid i våra restauranger eller konferenslokaler, daglig frukt och dryck vid arbetsplatsen samt tillgång till varuautomater med ett väl anpassat sortiment. Vi har också stor erfarenhet av event och företagsarrangemang, där vi tar ett helhetsansvar för en lyckad tillställning. Våra vanligaste tjänster är:

  • Restauranger
  • Caféer/coffee-shops
  • Butiks- och deli-lösningar
  • Konferenscatering, fruktkorgar och specialarrangemang
  • Kaffe, vatten och varuautomater