Du är skillnaden

Vi människor växer när vi känner oss trygga och är uppskattade. Vi får fler idéer och mer inspiration när vi blir uppmuntrade istället för begränsade. Hos oss får du förtroende. Med en säker arbetsmiljö och med schyssta villkor som grund får du ett stort ansvar och utrymme.

På Coor är det du som är skillnaden.

Lediga tjänster
Coor employees, group, office background | Coor

Bli en del av ett team med passion för människor och service

 

På Coor möter vi varandra med nyfikenhet och är stöttande. Hos oss jobbar människor med olika personlighet, bakgrund och talang tillsammans. Vi blir starkare, har roligare och ger mer värde till våra kunder när vi blir inkluderade och litade på. Vi ser det varje dag.

Vårt gemensamma uppdrag är att skapa de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje, för våra kunder och oss själva. Vårt sätt att lyckas med det och de komplexa utmaningar vi står inför varje dag är att ha ambition att se längre än våra konkreta arbetsuppgifter. Det är antagligen därför vi är ett av Nordens ledande företag inom Facility Management. 

Har du också passion för människor och service? Utforska möjligheterna hos oss på Coor.

Anställd i Coors kök

"Passion for people. 

Passion for service."

Vad du kan jobba med på Coor

Hela vår verksamhet bygger på människor som är flexibla, innovativa och som tar initiativ. På Coor jobbar människor som vill bidra till en mer hållbar värld, förbättra vår service och överraska våra kunder. Upptäck våra affärsområden kanske hittar du den perfekta rollen för dig. 

Vi är Coor

Visste du att Coor...

... har tilldelats Akan-priset i Norge för sitt förebyggande av drogberoende genom kurser, attitydförändrande arbete, och guidning för chefer och anställda?

Akan Prize | Coor

... fastighetsskötare i Danmark använder Hololenses för att få en guide med ljud och bild när de utför installationer i sitt underhållsarbete som de saknar erfarenhet av?

En mandlige elektriker der fikser ledninger
Mimbox | Coor

... använder Mimbox för tvättmaskiner, som reducerar vattenkonsumtionen med upp till 70% och hindrar skadliga ämnen från att hamna i havet och naturen?

Society Program Slim | Coor

... Society Program underlättar integration, till exempel med mentorskap för entreprenörer i förorter och läxhjälp via Röda korset?

En mandlig rengøringsmedarbejder der gør rent på nogle paneler

När du växer – växer vi.

Vi växer som företag och vi vill se dig växa med oss. Oavsett om du vill växa i den roll du har nu, utveckla dina ledaregenskaper eller prova på andra uppgifter framöver. Hos oss utvecklas du utifrån vem du är och vad du vill, med säkra arbetsvillkor och kollektivavtal som grund.

Vi slutar aldrig förbättras

Vi är ett stort företag som arbetar med några av världens mest innovativa startups och organisationer. Vi är över 13 000 medarbetare och tillsammans åstadkommer vi mycket.

Välkommen att bidra till en kultur där vi bryr oss om varandra, våra kunder och inte minst vår planet.


Karriärföretag 2024

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2024, för fjärde året i rad. Utmärkelsen delas ut av Karriärföretagen som varje år listar cirka 100 arbetsgivare som kan erbjuda de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Jämställdhetsarbete

Coor är med i SHE Index, ett verktyg för företag att kartlägga sitt jämställdhetsarbete. I mätningen för årets index landar Coor på 93,7 av totalt 100 möjliga poäng. Det betyder att Coor hamnar på förstaplatsen i Sverige. Läs mer här.

Fonden Indecap Q30 investerar i de 30 börsbolag i Sverige som de anser gör mest inom sin bransch när det gäller att rekrytera kvinnor till ledande positioner. Coor är ett av bolagen fonden investerar i.