• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Jobba hos oss

Hos oss arbetar fler än 11 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra. Har du också passion för service? Välkommen till oss på Coor!

Lediga jobb
Erfaren fastighetsförvaltning och teknisk fastighetsservice leverantör som löser problemet | Coor

Passion for people

Coors medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är avgörande för oss att kunna erbjuda en trivsam och trygg arbetsmiljö med bra arbetsvillkor, bra ledarskap och massor av möjligheter att utvecklas. Vårt mål är att få våra medarbetare att känna att de inte bara är sin jobbtitel. De är så mycket mer.

Karriärföretag 2022

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022, för andra året i rad. Utmärkelsen delas ut av Karriärföretagen som varje år listar cirka 100 arbetsgivare som kan erbjuda de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Jämställdhetsarbete

Fonden Indecap Q30 investerar i de 30 börsbolag i Sverige som de anser gör mest inom sin bransch när det gäller att rekrytera kvinnor till ledande positioner. Coor är ett av bolagen fonden investerar i.

Vi behöver fastighetstekniker!

Coor samarbetar med YrkesAkademin för deras utbildning: Drift- och Fastighetstekniker.

Skulle du vilja bli en del av vårt team men saknar rätt kompetens? Coor samarbetar med Yrkesakademin för deras utbildning "Drift- och Fastighetstekniker" och erbjuder bland annat praktikplatser och yrkesverksamma föreläsare. Om du ansöker senast 15 maj så kan du börja utbildningen redan i höst.

Välkommen till en rolig och omväxlande bransch att utvecklas i!

Till utbildningen ➝

   

Möt några av dina framtida kollegor:

Kategorier Alla {{category}}