Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Jobba hos oss

Hos oss arbetar fler än 10 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra. Har du också passion för service? Välkommen till oss på Coor!

Lediga jobb

Passion for people

Coors medarbetare är vår viktigaste tillgång och det är avgörande för oss att kunna erbjuda en trivsam och trygg arbetsmiljö med bra arbetsvillkor, bra ledarskap och massor av möjligheter att utvecklas. Vårt mål är att få våra medarbetare att känna att de inte bara är sin jobbtitel. De är så mycket mer.

Jobba hos oss på Coor

Vi behöver fastighetstekniker!

Coor samarbetar med YrkesAkademin för deras utbildning: Drift- och Fastighetstekniker.

Skulle du vilja bli en del av vårt team men saknar rätt kompetens? Coor samarbetar med Yrkesakademin för deras utbildning "Drift- och Fastighetstekniker" och erbjuder bland annat praktikplatser och yrkesverksamma föreläsare. Om du ansöker senast 15 maj så kan du börja utbildningen redan i höst.

Välkommen till en rolig och omväxlande bransch att utvecklas i!

Till utbildningen ➝

Passion för service, passion för människor

En film med några av oss som jobbar på Coor.

Se hela filmen på vår Youtube ➝

   

Möt några av dina framtida kollegor:

Kategorier Alla {{category}}

  

Ett riktigt viktigt jobb

Almega Serviceföretagen ligger bakom kampanjen ”Ett riktigt viktigt jobb” som handlar om att belysa städning som ett samhällsbärande jobb. Coor stöttar stolt kampanjen.