Jobba hos oss

Hos oss arbetar mer än 11 000 personer med olika bakgrunder, erfarenheter och jobbtitlar men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra.
Har du också passion för service? Välkommen till oss på Coor.

Karriärföretag 2021

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021. Utmärkelsen delas ut av Karriärföretagen som varje år listar cirka 100 arbetsgivare som kan erbjuda de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger.

Jämställdhetsarbete

Fonden Indecap Q30 investerar i de 30 börsbolag i Sverige som de anser gör mest inom sin bransch när det gäller att rekrytera kvinnor till ledande positioner. Coor är ett av bolagen som fonden investerar i.

hitta jobb för fastighetertekniker | Coor

Skulle du vilja bli en del av vårt team men saknar rätt kompetens? Coor samarbetar med Yrkesakademin för deras utbildning "Drift- och Fastighetstekniker" och erbjuder bland annat praktikplatser och yrkesverksamma föreläsare. Om du ansöker senast 15 maj så kan du börja utbildningen redan i höst.

Välkommen till en rolig och omväxlande bransch att utvecklas i!

Här hittar du utbildningen

Möt några av dina framtida kollegor:

Inom lokalvård

Inom fastighet

Inom säkerhet

Inom restaurang

På Coor har du stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling. Möt några av våra kollegor som tagit olika vägar inom Coor: