Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Mat och dryck ska vara en källa till glädje, njutning och välmående

Coor erbjuder mat och dryck för alla smaker, behov, önskemål och krav. Tillsammans skapar vi kreativa och hållbara matupplevelser.

Kontakta oss

Så förstår vi er

Dagens mat ska göra gott –
både för oss och för vår planet

Maten på jobbet är för många människor höjdpunkten på arbetsdagen. Frukost, fika, lunch eller mellanmål. Upplevelsen ska vara njutningsfull, vacker för ögat och maten ska smaka gott.

Samtidigt behöver det vi äter vara hållbart – både för miljön, människorna, ekonomin och hela samhället. Det handlar om säsongsanpassade menyer, klimatsmarta råvaror och minskat svinn.

Det handlar också om att erbjuda näringsrika, mättande och nyttiga matupplevelser på arbetsplatsen som hjälper företagens anställda att arbeta, fokusera, känna och prestera sitt allra bästa under hela dagen.

Coor skapar värde

Matupplevelser
för glädje och njutning

Vi vill trigga alla sinnen, fånga morgondagens trender och skapa mat som gör gott för både personen och planeten.

Med över 140 personalrestauranger och cirka 10 miljoner serverade portioner per år är Coor en av de största restaurang-operatörerna – vi finns hos företag, hyresvärdar, universitet och sjukhus i hela Norden. Vårt mål är att skapa matupplevelser; minnen som skapar hållbar njutning, bidrar till att våra gäster och medarbetare känner glädje och välmående i vardagen.

Centrala inköpsavtal, samordning av resurser och ett genuint fokus på miljöfrågor betyder valuta för pengarna och hållbara lösningar. Tillsammans skapar vi matupplevelser som gör skillnad i arbetslivets vardag. 

VI TAR HELHETSANSVAR

Exempel på tjänster inom mat & dryck

Våra koncept och varumärken

Vi har helhetsupplevelser för alla smaklökar

Under fyra olika varumärken och koncept skapar vi matupplevelser för alla verksamheter - oavsett bransch, storlek eller behov:

Vi har grundat FOOD by Coor på vår genuina matglädje, vårt stora kundengagemang och vår breda kunskap inom området. Men främst bygger det på våra passionerade medarbetare.

Att besöka en FOOD by Coor restaurang ska vara en upplevelse för alla sinnen. Vi lovar dig utmärkt service, mat gjord på färska ingredienser tillagad av dedikerade kockar och en harmonisk miljö.

Till FOOD by Coor ➝

LIVET är en kedja av caféer och restauranger i anslutning till människors arbetsplats. Nyckelordet är omtanke kring hur du mår, inte bara när du är gäst utan även när du har slutat för dagen eller helgen.

Allt vi tar oss an i LIVET genomsyras av Engagemang, Kunskap och Omtanke. Livet ger dig E.K.O. helt enkelt!

Till LIVET ➝

Signatur by Coor är mat för sjukhus och andra vårdinrättningar. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och närstående.

Matupplevelsen främjar patienternas tillfrisknande och ökar deras välbefinnande. Med omtanke och en stor dos nytänkande serverar vi därför riktig mat, god mat och måltider som man känner igen och gillar – fast med en extra liten knorr.

Till Signatur by Coor ➝

Mat & dryck med Coor

Med the Kitchen Club vill vi skapa ett rum som bjuder in till det bästa köket har att erbjuda. Ett kök för människor att mötas, tankar att väckas, idéer att delas, där energi fylls på – och mat njuts av. Precis som hemma.

Med en kärlek till hållbara produkter och lekfull gastronomi kommer gästerna att njuta av smakrik mat av hög kvalitet. Inspirationen kommer från när och fjärran – svenska årstider och lokala råvaror men smakpaletter och tillagningsmetoder från världens alla hörn.

Hållbarhet på riktigt

Långsiktigt och genomtänkt

Coor bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete. Vi jobbar dagligen mot målet att halvera vårt direkta och indirekta CO2-utsläpp på vägen till att bli ett verkligt hållbart företag.

Inom restaurangverksamheten och vår företagscatering bidrar vi på flera sätt, till exempel genom centrala inköpsavtal, samordning av resurser och ett genuint fokus på miljöfrågor. Detta ger hållbara lösningar som gynnar våra kunders ekonomi samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan.

Vi försöker också på olika sätt förbättra våra gästers välmående genom att uppmuntra dem att äta nyttigare. Vi strävar efter en hög andel säsongsanpassad, närodlad och ekologisk mat. I alla våra personalrestauranger har vi också en obligatorisk mätning av matsvinnet och har kampanjer för att minska det, både bland våra gäster och våra medarbetare.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete ➝

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

Coor är partnern för
en hållbar och klimatsmart framtid

Vi driver idag mer än 140 restauranger och serverar varje år cirka 10 miljoner måltider och långt över 100 miljoner koppar kaffe! Det gör oss till en av de största restaurangoperatörerna i Norden.

Coor har starka och hållbara lösningar med utrymme för skräddarsydd variation – därför kan vi skapa matupplevelser utöver det vanliga.

VÅRA NÖJDA KUNDER

Coor har många kunder i olika branscher

Coor är servicepartner till hundratals företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor i hela Norden. Vi utför enstaka tjänster, eller kombinerar några eller alla FM-tjänster. Ju fler tjänster vi utför, desto smartare är lösningen.

Till våra referenscase ➝

Vi tar hand om er matupplevelse!

Mat och dryck för varje situation, behov, önskemål och krav.
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning?
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝

Vad behöver din organisation för smart service?

Kontakta oss