• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Facility Management – allt fungerar med Coor

Som ledande inom facility management är Coor med och utvecklar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Smarta servicelösningar låter våra kunder fokusera på sin egen kärnverksamhet. Allt annat tar vi hand om.

Kontakta oss
Fem facility management medarbetare inom | Coor

DET HÄR ÄR SERVICE

Vad är facility management?

Facility Management (FM) är skötsel, hantering och utveckling av alla de resurser och tjänster som krävs för att en fastighet eller arbetsplats ska fungera bra och effektivt. ”Management” pekar på att det också ingår en strategisk ledning och styrning av servicen.

Målet är att ta ett samlat grepp om hela stödet till ett företag och skapa en arbetsmiljö som hjälper kärnverksamheten att bli mer produktiv; byggnader, inredning och servicetjänster. Genom att samordna tillgångar och tjänster optimeras kostnaderna.

  • “Hårda FM-tjänster” är fastighetsservice, till exempel fastighetsskötsel, säkerhet och energioptimering.
  • “Mjuka FM-tjänster” är arbetsplatsservice, till exempel lokalvård, reception och posthantering
Facility management medarbetare från | Coor
Överblick över de olika områdena inom facility management | Coor

DET HÄR ÄR COOR

Coor är en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management

Coor ÄR service; vi tar hand om våra kunders fastigheter, vi lagar mat, vi städar, vi välkomnar gäster, vi levererar post och vi sköter alla de hundratals FM-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt.

Coor är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera våra kunders serviceverksamheter, så att de kan fokusera på vad de gör bäst. Resten tar vi hand om.

VI TAR HELHETSANSVAR

Den del av er verksamhet
som inte riktigt är er verksamhet
– den tar vi hand om!

Coor erbjuder ett hundratal olika facility management-tjänster i och kring fastigheter och arbetsplatser. Oavsett omfattning kan våra tjänster utformas efter era behov och önskemål samt förutsättningarna på plats.

Läs mer om våra olika tjänsteområden till höger:

 

EN SMARTARE LÖSNING

Ju fler tjänster vi samordnar,
desto smartare blir lösningen

Integrerad Facility management (IFM) är när många eller alla tjänsteområden samlas hos en leverantör. Coor är marknadsledande inom IFM i Norden och kärnan i vår verksamhet är just komplexa, integrerade tjänsteleveranser.

Genom vårt breda utbud av tjänster kan vi ta ett helhetsgrepp om fastighetens eller arbetsplatsens utformning, drift och utveckling.

Läs mer om Coors IFM-lösningar här ➝ 

VÄLJ RÄTT LEVERANTÖR

En trygg servicepartner
som är tillräckligt stor, riktigt lokal och väldigt flexibel

Coor har ett heltäckande utbud av Facility management-tjänster, där de flesta levereras av vår egen personal på plats, i och kring våra kunders lokaler eller fastigheter. Vi har också några få, väl valda underleverantörer som kompletterar oss om det behövs.

Detta gör Coor till ett av de mest flexibla FM-företagen på marknaden och det bästa valet av servicepartner för alla typer av tjänster inom FM och integrerad facility management.

 

Vi har högt ställda mål vad gäller hållbarhet och tar ett stort ansvar för hur vår verksamhet påverkar människan, miljön och samhället över tid.
Läs mer om Coors hållbarhetsarbete här ➝

Coor är det mest innovativa företaget i FM-branschen och vi identifierar, utvecklar och lanserar innovationer som skapar konkret värde för oss själva och våra kunder.
Läs mer om Coors innovationsarbete här ➝

Väktare pratar i telefon i en övervakningscentral | Facility management | Coor

Kundreferenser

Vi befinner oss på hundratals arbetsplatser runt om i Norden och inget partnerskap är det andra likt. Här berättar några av våra partners om hur det är att samarbeta med Coor.

Kategorier Alla {{category}}

Vi tar hand om er service!

Coor är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer.
Kontakta oss ➝

Jobba hos oss

Dags för nya utmaningar? Och en trygg anställning? 
Här finns alla lediga jobb hos Coor ➝

Kajsa Högdahl - Affärsutvecklingschef | Coor

Kajsa Högdahl

Affärsutvecklingschef

Vad behöver din organisation för smart service?

Vad behöver din organisation för smart service?

Kontakta oss