Arbetsplatsservice och kontorstjänster

Coor erbjuder smart arbetsplatsservice, personliga möten och serviceupplevelser som faktiskt gör skillnad. Det ger de bästa arbetsmiljöerna i Norden; smarta, hållbara och fulla med glädje!
Kontakta oss

Kontorsservice och receptionstjänster | Coor

Vi förstår att

Arbetsplatsservice gör vardagen enklare

Arbetsplatsen är oerhört viktig; att träffas på riktigt bygger företagskultur och lägger grunden för utveckling, innovation och långsiktig framgång. Nya hybrida arbetssätt möter nya behov av både fokusarbete och socialt samspel.

Hur kontoret upplevs handlar mycket om servicetjänsterna och de människor som levererar dem. Med smart och genomtänkt service kan ni både attrahera och behålla talanger och få dem att trivas och prestera som allra bäst – varje dag.

Lyckas ni så väljer era medarbetare kontoret!

Coor har lösningen

Våra människor tar hand om era människor

Att möta Coor på er arbetsplats är en känsla utöver det vanliga; våra medarbetare ger ”service i stjärnklass” med nyfikenhet, engagemang och arbetsglädje.

När vi levererar service representerar vi både vårt eget men framför allt våra kunders varumärken; det är ett stort förtroende som vi är stolta över och ni kan vara trygga med att vi håller det vi lovar.

Om du frågar någon om hur det är att arbeta på Coor får du ofta höra något i stil med: 

"Vi har kunskap, vi älskar service och vi hjälper varandra att göra ett bra jobb!"


Coors erbjudande till dig

Tjänster anpassade till era förutsättningar

Ni kan i lugn och ro fokusera på er egen kärnverksamhet – resten tar vi hand om:


Ett enklare arbetsliv

Simply by Coor

Simply by Coor är tjänsten som förenklar din och dina medarbetares vardag. Oavsett om ni väljer att jobba från kontoret, hemifrån eller var som helst i världen, har ni alltid tillgång till en del av kontorets servicetjänster – i mobilen eller på webben. Upptäck hur Simply by Coor kan underlätta din arbetsdag.

Allt om Simply by Coor ➝ 


Färdiga lösningar

Fyra servicekoncept

Vi vet att olika verksamheter behöver olika servicelösningar.

Oavsett bransch, storlek, geografi eller behov ger vi er smarta och hållbara arbetsplatsupplevelser – fulla med energi och glädje. Coors färdiga servicekoncept gör det lättare att hitta rätt servicelösninge för just er. 

Ta reda på hur vi på Coor kan lösa dina unika servicebehov.

Intresserad av en klassisk standardlösning?

Coor Arbetsplatsservice

Få men noga utvalda servicetjänster som utgör basen för en bekymmersfri arbetsdag för era medarbetare. Passar perfekt för mindre och medelstora arbetsplatser.


Utveckling och förbättring

Innovativa lösningar skapar värde​

För att nå era mål med arbetsplatsen driver vi utveckling. Serviceteamen arbetar med ständiga förbättringar på plats och föreslår nya lösningar som skapar värde för just er.

Coor har också ett centralt innovationsarbete där vi driver vår egen - och faktiskt hela branschens - verksamhet framåt. Digitalisering är en stark drivkraft för det moderna kontoret med till exempel sensorer, virtuella receptioner och en serviceapp i telefonen som gör arbetsdagen enklare. Genom stor förståelse för våra kunder har Coor vi marknadens smartaste servicetjänster. ​

Läs mer om Coors innovationer för arbetsplatsen →​

Hållbarhet på riktigt

Långsiktig och genomtänkt service

Coor har höga hållbarhetsambitioner; vi tar ansvar både för vår och för er verksamhet och hur de påverkar människan, miljön och samhället över tid.

Med hållbar service värnar Coor inte bara om naturen; det handlar också om att skapa arbetsplatser där människor trivs och mår bra. Det handlar såklart om möbler, färg och form, men också om ljussättning, musik, växtväggar eller att erbjuda miljöer för olika upplevelser – caféer, samarbetsytor, utomhusoaser eller tysta, avskärmade fokusplatser.

Hållbar service handlar också om att vi tar väl hand om våra medarbetare så att de kan ta lika väl hand om era.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete →​

Välj rätt leverantör

Tillsammans skapar vi värde och bygger långsiktiga relationer

Coor brinner för att ge serviceupplevelser utöver det förväntade. I över 25 år har vi finslipat rutiner och metoder och övat på bemötande och attityd. Vi håller koll på forskning, aktuella trender och gör egna undersökningar. Vi bjuder också på våra insikter, erfarenheter och råd och stöttar er till välmående arbetsmiljöer.

Företag behöver förhålla sig till omvärldens föränderlighet och samtidigt överväger 1 av 3 anställda att byta jobb om deras nya behov inte tillgodoses. Ta del av de senaste insikterna från vår nya nordiska undersökning och inspireras av hur andra bolag framtidssäkrar sina arbetsplatser. ​

Läs mer och ladda ner rapport →​


Kontakta Coor

Intresserad av riktigt bra arbetsplatsservice?

Kontakta oss för service utöver det vanliga

En kontaktperson, ett avtal och en faktura. Vill du veta mer om hur din verksamhet kan bli smartare, tryggare och mer hållbar? Fyll i formuläret så återkommer vi snart till dig.

Ansvarig Arbetsplatsservice

Georg Linden

Ansvarig Arbetsplatsservice

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.