Språk / Site

Språk

Våra siter

  • För investerare
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Innovation och framtidens service

Coor välkomnar förändring med öppna armar. Våra kunder blir allt mer kunniga och önskar nya innovativa lösningar på bekanta problem. På Coor säger vi gärna att innovation finns i vårt DNA, för våra kunder har alltid varit en del av vår drivkraft. Med våra innovationsekosystem ligger vi inte bara i framkant och driver vår bransch framåt – vi älskar att göra det.

Kontakta oss
Coors innovationsarbete

Innovation finns i vårt DNA

Vi arbetar kontinuerligt med nya metoder, teknologier och trender inom FM-branschen för att alltid ligga i framkant. Vårt fokus på innovationer har växt starkare med åren och aldrig tidigare har utveckling och lansering av innovativa lösningar skett fortare.

Genom stor förståelse för våra kunder har Coor branschens ledande och smartaste erbjudande. Innovationer som ökar kundernas effektivitet och minskar resursutnyttjandet bidrar dessutom till en hållbar utveckling.

Coor Smart Solutions

Coors innovationer där vi kombinerar vår erfarenhet inom serviceområdet med kreativt nytänkande kallar vi för Smart Solutions. Det finns flera smarta lösningar som är direkt användbara inom de flesta uppdrag, till exempel:

  • Coor SmartResponse – unika QR-koder på olika föremål eller lokaler gör det snabbt och enkelt att felanmäla och rapportera.
  • Coor Myworkplace – kundservice direkt i medarbetarnas telefoner. All information om arbetsplatsen är samlad i en app, här kan de göra beställningar, bokningar, felanmälningar eller se vad det blir till lunch – allt på ett och samma ställe.
  • Coor SmartClimate – en lösning som fokuserar på renare luft i kontorsmiljöer. Coor har tillsammans med LightAir tagit fram ett erbjudande som skapar ett tryggare inomhusklimat. LightAir oskadliggör luftburna virus med 97 procents effektivitet.

Läs om alla Coors smarttjänster här ➝

Innovationsekosystem

Vi samarbetar med de bästa matchmaking-programmen i Norden och genom dessa program möter vi regelbundet både nordiska och internationella startups och scaleups så att vi kan ligga i framkant med nya idéer, teknologier och lösningar. Flera av våra mest framgångsrika innovationer har dykt upp i sådana startup- eller scaleupsamarbeten. Vi har även fått utmärkelsen "Bästa startup-samarbetspartner" två år i rad (2018 och 2019) av Ignite Sweden. Samt vunnit bästa FM-innovation de två senaste åren av den internationella brasschföreningen IFMA.


Inspirerande artiklar om Coors innovationsarbete:


Vi vill prata med dig

Kontakta Coor för en smartare och mer hållbar fastighet

Magnus Wikström CEO | Coor

Georg Linden

Innovation Manager, Coor Sverige

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Vad behöver din organisation för smarta lösningar?

Kontakta oss