Boka konferens med konferensservice

Coor har lång erfarenhet av att driva konferensverksamhet, både i våra moderna konferensanläggningar och i våra kunders olika mötesrum. Vårt mål är att ge den allra bästa konferensservicen – före, under och efter ditt möte.

Kontakta oss
Kontorsservice och receptionstjänster | Coor

Så förstår vi dig

Konferenser med fokus på upplevelsen – såväl fysiskt som digitalt

Samhällsutvecklingen har lett till nya förutsättningar för konferenser och möten. Människors resmönster har förändrats och vi vill gärna mötas i närheten av arbetsplatsen eller bostaden. Dessutom är hybridmöten och digitala konferenslösningar här för att stanna. Därför blir den totala upplevelsen av din konferens allt viktigare och möten bör numera fungera både för fysiska och digitala mötesdeltagare. Många företag upplever dock att det finns tekniska utmaningar för att skapa en riktigt bra hybridkonferens.

Att ge sina medarbetare möjlighet att ses – både fysiskt och digitalt – är viktigt för sammanhållning och företagskultur, men det lägger också grunden för verklig utveckling och innovation. Att hitta rätt lokal, på en lättillgänglig plats, med ett prisvärt upplägg, fungerande mötesteknik och konferensservice av hög kvalitet kan göra hela skillnaden. Här kan vi på Coor hjälpa dig.

Coor skapar värde

Vår konferensservice ger en bättre upplevelse

Vi arrangerar konferenser och möten – i Coors egna konferenslokaler eller i möteslokaler på plats hos våra kunder – för stora eller små sällskap. Din personliga kontaktperson hjälper dig med den konferensservice som ni önskar. Vi hanterar alla frågor inom konferens, konferenslokaler, mötesteknik, mat, dryck, aktiviteter, hotellbokning och många andra servicetjänster.

Coor är en av de största konferensarrangörerna i Sverige och erbjuder ett stort utbud av moderna konferensanläggningar och konferenslokaler i kontorstäta områden. 

Med vår långa erfarenhet och stora passion för service kan du tryggt anlita oss för bästa konferensupplevelse. Vi gör alltid det där lilla extra. All personal är serviceutbildade för att få en gemensam syn på vad god service och kundbemötande är.

Vi tar helhetsansvar

Våra konferenstjänster

Många anlitar oss för olika typer av konferenser som exempelvis kickoffer, seminarier, presskonferenser, bolagsstämmor, kundevent, utbildningar, ledningsgruppsmöten, leverantörsträffar och mycket annat. Vi anpassar våra tjänster efter våra kunders behov och förutsättningar. Givetvis erbjuder vi också färdiga paketlösningar. Välj vad som passar dig bäst av våra över 100 konferenslokaler och konferensanläggningar.

Utveckling från första stund

Innovativa konferenslösningar

Coor arbetar, följer, testar och driver utvecklingen inom serviceområdet. Vår personal har hög kompetens inom mötesteknik och vårt mål är att alltid ligga i framkant med innovativa lösningar. Några innovationer vi använder inom konferens och möten är:

Hybridmötesteknik
Redan innan coronapandemin erbjöd vi hybridkonferenser för en effektiv kombination av ett fysiskt och digitalt deltagande. 

Digital faciliteringsplattform
För smidig hantering av deltagarnas engagemang före, under och efter konferensen erbjuder vi den digitala plattformen Howspace. Läs mer här ➝ 

LightAir teknik
Installationer för extra luftrening och virushämning i konferensrum och möteslokaler.  
Läs mer här ➝

Hållbarhet på riktigt

Långsiktig och genomtänkt

För oss är det riktigt viktigt med hållbarhet.

Vi utmanar ständigt våra leverantörer och samarbetspartners för att aktivt minimera klimatpåverkan. Vi menar att vi är bland de bästa i branschen på att anordna hållbara och klimatvänliga konferenser. Att välja oss minskar i regel resandet för deltagarna eftersom våra anläggningar ligger centralt i kontorstäta områden.

På vår meny erbjuds alltid vegetariska och kravmärka alternativ. Coor väljer alltid miljömärkta material och vi tänker på både våra egna och våra kunders klimatavtryck. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO 14001. En hållbar arbetsmiljö för våra – och era – medarbetare innebär att de mår bra, både idag och på längre sikt.

Läs mer om hållbarhet och konferens ➝

Välj rätt leverantör

Experter inom konferenser och möten

Vår långa erfarenhet har gett oss god kunskap kring vad som krävs för en lyckad och trygg konferens. Med vår expertis och höga servicenivå tar vi hand om hela din konferens; med en enda kontaktperson, ett avtal och en faktura.

Coors stora utbud av konferensanläggningar och möteslokaler finns i kontorstäta områden. Närheten till bra kommunikationer gör att konferensdeltagarna minimerar restiden och optimerar mötestiden, vilket är både miljövänligt och effektivt.

Våra nöjda kunder

Coor har många konferenskunder i olika branscher

Coor är servicepartner till hundratals företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor i hela Norden. Ju fler tjänster vi utför, desto smartare är lösningen.

Några exempel på Coors uppdrag i Sverige inom konferens är: Försvarsmakten, Ellevio, Sveriges Radio, SVT, Cervera. Stockholms universitet, TCO, Unionen, Universal Music, Tillväxtverket, LinkedIn, Polisförbundet, Göteborg Stad, Region Stockholm, Folk och Försvar, Volvo, Rädda Barnen, Uppsala universitet, Philips, Fitness 24Seven, Trafikverket, Arla, Kronans Apotek, Länsförsäkringar, Vattenfall och många fler.


Kontakta Coor

Dags för konferens? Prata med mig.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Läs mer på coorkonferens.se

Besök