Driftchef inom lokalvård i Tanum med omnejd

Ansök

Falköping

Coor är framgångsrika inom lokalvård och vi söker nu en ny driftchef till vår lokalvårdsleverans i Tanum med omnejd som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Vår region är just nu på en förändringsresa och vi söker nu dig som vill vara med på den. Är du den inspirerande, engagerade och affärsmässiga ledare vi söker?

Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där man som ledare har ett stort eget ansvar. Här finns det kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra uppnå framgång. Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak, där möjligheten att utvecklas är högst närvarande och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Om rollen
Vi söker en ledare som på ett självständigt, serviceinriktat och affärsmässigt sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi. Det är en nyckelroll med stor möjlighet till påverkan då du sitter med i regionens ledningsgrupp.

Tjänsten innebär direkt personalansvar av en grupp om ca 30-40 medarbetare, vilka du coachar och motiverar. Du är ödmjuk inför branschen vi verkar inom och känner en yrkesstolthet till den. 

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:

  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
  • Koordinering, styrning och samarbeta med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
  • Budget, prognos och bokslutsarbete
  • Aktivt delta i regionens ledningsgrupp

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.  

Vår kandidat
Vi ser att du tidigare har arbetat som ledare inom lokalvårdsbranschen eller någon annan personalintensiv bransch. Har du erfarenhet av lokalvårdabranschen är det starkt meriterande och är du bekant med INSTA 800 och andra kvalitetsuppföljningssystem är även det meriterande. Vidare har du körkort B och talar, skriver och förstår svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer och du har en fallenhet för kundrelationer och kommunikation. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef, Regionchef Maria Bäckevik på maria.backevik@coor.com 

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök