Driftchef inom lokalvård till Umeå

Ansök

Umeå

Coor är framgångsrika inom lokalvård och vi söker nu en ny driftchef till vår lokalvårdsleverans i Umeå som kan utveckla våra leveranser och säkerställa att vi gör det med kvalitet. Är du den inspirerande, engagerade och affärsmässiga ledare vi söker?

Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur där du som ledare har ett stort eget ansvar samtidigt som du jobbar nära dina driftchefskollegor i ett team och stöttar varandra att uppnå framgång. Vill du vara med och arbeta i en grupp där vi har högt i tak, där möjligheten att utvecklas är högst närvarande och där vi tillsammans strävar efter att lyfta individen för att skapa en attraktiv arbetsplats?

Om rollen
Vi söker en ledare som på ett självständigt, serviceinriktat och affärsmässigt sätt vill leda, driva och utveckla vår lokalvårdsverksamhet. Rollen innebär ett helhetsansvar för personal, leverans, kund och ekonomi.

Som driftchef hos oss har du en viktig funktion i verksamheten. Du har personalansvar för medarbetarna vilka du coachar och motiverar. Du är ödmjuk inför branschen vi verkar inom och känner en yrkesstolthet till den. 

I dina arbetsuppgifter ingår huvudsakligen:

  • Personalansvar och utveckling av medarbetare
  • Samarbete med driftledare samt leda och koordinera verksamhetens löpande arbete
  • Aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
  • Kundansvar och löpande dialog med kund inom ramen för leveransen
  • Koordinering, styrning och samarbeta med andra grupper inom Coor såväl som med underleverantörer
  • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
  • Budget, prognos och bokslutsarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning

Vår kandidat
Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som ledare inom lokalvårdsbranschen eller någon annan personalintensiv bransch. Har du erfarenhet av lokalvårdsbranschen är det starkt meriterande och är du bekant med INSTA 800 och andra kvalitetsuppföljningssystem är det meriterande. Har du dessutom genomgått SRY-utbildning är även detta meriterande. Vidare har du B-körkort och talar, skriver och förstår svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du har en stark drivkraft, är flexibel och serviceinriktad samt kan arbeta både självständigt och i grupp. För alla våra tjänster fäster vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur samt att du har en positiv inställning och ett lösningsorienterat förhållningssätt. 

Du tycker om människor och har lätt för att få med dig andra genom att vara positiv, inspirerande och tydlig. Vidare ser vi att du tycker om affärer och att nå målen samtidigt som du har en förmåga att både engagera och förklara dessa för din omgivning. Som ledare på Coor förväntas du ta ett stort eget ansvar och får därmed också stor frihet att planera din egen tid.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef, Regionchef Lena Strandlund på lena.strandlund@coor.com 

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här

Vi ser fram emot att höra från dig! 

 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök