Kock till Coors restaurang i Solna

Ansök

Solna

Är du en utåtriktad och kreativ kock med stor passion och eget driv? Brinner du för att skapa minnesvärda maträtter med hållbarhetstänk och söker ett arbete med schysta arbetsvillkor? Då kan den här rollen vara perfekt för dig!

Om rollen
Som kock för vår kund i Solna får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande. Här kombinerar vi hållbarhet och resurseffektivitet med kreativa lösningar i vår meny. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter inom matlagning så arbetar vi nära varandra i teamet och stöttar varandra inom hela verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Förbereda och tillaga mat
  • Ansvarig för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
  • Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
  • Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader med placering i Solna. Du kommer främst att arbeta dagtid, måndag-fredag, men visst kvällsarbete kan förekomma.

Vår kandidat
Vi tänker oss att du är utbildad kock med några års erfarenhet av yrket och ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi både har svenska och internationella kunder så har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Din personlighet
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du är en ödmjuk och utåtriktad person som brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck.  Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig och trivsam arbetsplats med arbetstider som gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Lina Löfgren Ringdahl på lina.lofgrenringdahl@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - Vi tar endast emot ansökningar via ansökningknappen på sidan.

Vi utför bakgrundskontroll på all vår personal inför anställning. Du kan läsa mer om det här

Varmt välkommen med din ansökan!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök