LIA - praktikplats fastighetstekniker vecka 46-52, 2024

Ansök

Göteborgsområdet

Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos Coor som fastighetstekniker?

Till höstterminen 2024, vecka 46-52, söker vi dig som studerar en YH-utbildning till drift- och underhållstekniker och som vill lära känna oss på Coor genom att få insyn i det praktiska arbetet.

Vi älskar utveckling och har en lång tradition av att erbjuda studenter praktisk handledning. Förutom att du får möjlighet att omsätta dina kunskaper i praktiken och prova på att jobba i olika typer av fastigheter, får du en stor inblick i hur det är att arbeta som fastighetstekniker hos Coor. Är du intresserad av att arbeta hos oss efter din utbildning har du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och din utveckling.

Om praktikplatsen
Du kommer att tilldelas en handledare som kommer att vara tillgänglig för dig under hela praktikperioden. Handledaren och du går igenom hur din tid hos oss kommer att se ut samt sätter upp mål (utifrån din läroplan) som ska vara uppfylla när perioden är slut. Vi berättar även om Coor, vår verksamhet, samt värderingar och saker som är viktiga för oss i det dagliga arbetet. 

Du kommer att få möjlighet att beröra något eller några av följande teknikområden:

  • Värme
  • Kyla
  • Ventilation
  • Energioptimering
  • Styr & regler
  • Fastighetsteknik
  • Fastighetsautomation

Ansökan
Vårt mål är att kunna ta emot flera intresserade studenter. En framgångsrik LIA-praktik där vi ömsesidigt finner varandra, har stor potential att leda till en framtida anställning hos Coor. Har du frågor kring praktikplatsen kontaka Pontus Edman, pontus.edman@coor.com. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår rekryteringsportal.

Skicka din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. I ansökningsformuläret finns ett antal frågor du behöver svara på för att vi ska kunna hantera din ansökan. 

Välkommen med din ansökan!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Ansök