Porttekniker till norra Stockholm

Ansök

Järfälla

Är du porttekniker eller hisstekniker och gillar du att utveckla, effektivisera och ge bra service? Då är detta tjänsten för dig! 

Om rollen

Vi söker en engagerad och kunnig porttekniker för att ansluta till vårt team av driftpersonal för underhåll och drift av logistikfastigheter i Stockholm.  

Som porttekniker inom vår leverans kommer du med hjälp av våra fastighetstekniker, elektriker och underentreprenörer ansvara för underhåll, reparation och viss installation av industriportar och grindar. Din roll kommer att innebära att arbeta både självständigt och i samarbete med andra för att säkerställa att våra kunders behov uppfylls på ett effektivt och professionellt sätt. 

Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:

  • Tillsyn, skötsel och reparation av portar och grindar 
  • Planerat underhåll (felsökning och avhjälpande) 
  • Delta i framtagande av beställningar, offerter och kalkyler 
  • Utföra och ansvara för olika kundprojekt 
  • Förbättra och utveckla vår leverans 
  • Ta fram underlag för och genomföra regelbundna underhållsrutiner för att säkerställa optimal funktion och säkerhet för portarna 

Kvalifikationer 

Vi ser det som nödvändigt att du har:

  • Arbetslivserfarenhet av installation och underhåll av portsystem
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift 
  • B-körkort

Som porttekniker hos oss ges du mycket eget ansvar, så vi ser att du som person är noggrann och gillar att lösa de problem du stöter på. Du är strukturerad, samarbetsorienterad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Då detta är en kundnära roll där du stöter på både kollegor, kunder och leverantörer ser vi också att du är kommunikativ och duktig på att anpassa information till den du pratar med.

Vad erbjuder vi?

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Lars Eriksson 070-219 15 65. Ansökan görs med bifogad CV och personligt brev. Ansök så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#TipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök