Receptionsväktare Addici Stockholm

Ansök

Stockholmsområdet

Addici Security & Technology söker receptionsväktare till våra kunder i Stockholm för deltidsanställning kväll- och dagtid. Vi erbjuder dig som medarbetare hos oss på Addici att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Du erbjuds även möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå.

Om rollen

Receptionen skapar det första intrycket för besökare och ställer höga krav på service och bemötande. Som väktare i receptionen är du den första kontakten vid varje ärende, vilket innebär att du måste kunna prioritera efter behov och fatta snabba beslut. Vi bemannar receptionen under kvällar och helger, där dina arbetsuppgifter inkluderar både traditionella receptionsuppgifter och säkerhetsfrågor. Arbetet innebär helg- och skiftarbete.

Vi erbjuder internutbildning under betald arbetstid, och därefter kommer du att arbeta självständigt men med stöd och nära samarbete med dina kollegor.

För att trivas i rollen behöver du vara ansvarstagande, kunna fatta beslut och hantera stressiga situationer väl. Samarbetsförmåga med både kunder och kollegor är också viktigt. 

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

  • Besökshantering
  • Hantering av larm
  • Ronderingar i fastigheten
  • Vara spindeln i nätet vid säkerhetsrelaterade händelser

Arbetet innebär kontakt med människor i olika situationer. Det är krävande, men också varierande, lärorikt och spännande. Du måste kunna hantera stress och trivas med att arbeta i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker en engagerad och social person som brinner för att hjälpa andra. Du är ansvarsfull, noggrann och bekväm med att använda dator och telefon som dina huvudsakliga arbetsverktyg. Både din svenska och engelska är mycket god i både tal och skrift, och vi ser gärna att du har tidigare datavana. Erfarenhet från serviceyrke är meriterande, men det viktigaste är din inställning och intresse för rollen.

Vi fäster även stor vikt vid att du:

  • Har fallenhet för att arbeta i flera tekniska system
  • Har god kommunikationsförmåga och en naturlig känsla för service
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
  • Har hög säkerhetsmedvetenhet, är drogfri och ostraffad

Du kommer att ha mycket kontakt med både kollegor och leverantörer, vilket ställer höga krav på samarbetsvilja, stresstålighet och en positiv attityd. När tempot är högt är du flexibel och lösningsorienterad, samtidigt som du levererar service med säkerhet.

För anställning krävs det att du uppfyller länsstyrelsens krav för anställning i ett auktoriserat bevakningsföretag. Du ska också vara ostraffad och ha en stabil ekonomi.

Kontaktuppgifter och övrig information

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

För mer information, kontakta Johan Blomberg via: Johan.Blomberg@addici.com.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Addici Security & Technology Addici Security & Technology är en strategisk säkerhetspartner, ledande rådgivare och utförare inom riskhantering, bevakning, larmcentral, säkerhetsteknik och IT. Addici är en del av Coor och kan erbjuda säkerhet i kombination med facility managementtjänster. I partnerskap med våra kunder levererar vi lönsamma affärer – vi är kundernas trygga val. Bland våra kunder finns allt från små bolag till några av Sveriges mest komplexa anläggningar samt offentlig verksamhet. Med snart 40 års branschkunskap och över 800 anställda är vi redo att trygga våra kunders verksamhet, nu direkt och med morgondagens utmaningar.

Ansök