Restaurangbiträde till Restaurang Livet i Solna

Ansök

Solna

Brinner du för service och gästmöten? Vill du vara med och skapa en matupplevelse där kvalitet och hållbarhet har stort fokus? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Vi söker nu en restaurangbiträde till Restaurang Livet i Solna.

På Karolinska Universitetssjukhuset i Solna driver Coor LIVET som är en restaurang med bistro, café och catering där vår ambition är att skapa matglädje genom hållbarhet och att erbjuda en positiv helhetsupplevelse kring mat och dryck. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning efter gästernas behov.

Om rollen
I rollen som restaurangbiträde arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du får ett stort eget ansvar. Du är verksamhetens ansikte utåt och arbetar ständigt nära våra gäster vilket gör det viktigt med en hög servicenivå. För att trivas i rollen uppskattar du bredden i arbetsuppgifterna.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Kassa

• Servering/portionering

• Städning/fylla på disk

 Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader. Dina arbetstider är vardagar, 07.00-16.00. Du kommer att vara placerad i Solna.

Vår kandidat
Vi söker dig som har ett stort intresse för service, mat och dryck. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom servicebranschen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen. Din svenska och engelska är god i både tal och skrift.

Din personlighet
Du är en person som brinner för service och som älskar att möta människor. Du har en förmåga att få människor i din omgivning att trivas och känna sig välkomna. Vidare är du en nyfiken, positiv, stresstålig och varm person som skapar bra stämning. Du tar stort ansvar över dina uppgifter och gillar att jobba självständigt och ha många bollar i luften. Du är kreativ och vill hela tiden utveckla och förbättra upplevelsen till gäst. Eftersom Coor har ett stort fokus på hållbarhet i alla led så önskar vi att du brinner för dessa frågor lika mycket som vi.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helene Sugiyama på helene.sugiyama@coor.com

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Vi utför bakgrundskontroll på all vår personal inför anställning. Du kan läsa mer om det här

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök