Jobba som kock på Coor

Att jobba som kock hos Coor innebär att du kan förändra menyn ofta och sätta din egen prägel på rätterna. Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt för att bidra till en friskare planet och välmående människor, i det lilla och i det stora.

Lediga jobb inom mat och dryck
Arbeta på Coor | Coor

Bli en del av ett självständigt team med höga hållbarhetsambitioner

Våra många restauranger serverar allt från enklare luncher till finare banketter. Varje restaurang har stort eget handlingsutrymme att styra verksamheten för att möta sina kunders efterfrågan och behov. Gemensamt för samtliga restauranger är att vi har ett högt fokus på hållbarhet och säkerhet. Denna kombination gör att vi får jobba med lokala råvaror, i en trygg arbetsmiljö, med varierande arbetsuppgifter och att vi ständigt lär oss nytt och utvecklas i vårt yrke.

Mångfald berikar
Hos oss arbetar fler än 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Tack vare att det ryms så många olika yrkesroller inom Coor får du en varierande vardag, med många möjligheter. Coor är med i SHE Index, ett verktyg för företag att kartlägga sitt jämställdhetsarbete. Coor tog förstaplatsen i årets svenska mätning, vilket innebär att Coor ligger på en topplacering för fjärde året i rad. Vi har även utsetts till ett Karriärföretag flera år i rad av Karriärföretagen.

Jobba dagtid som kock
Våra restauranger finns representerade i större delen av Sverige och Norden. Du kan arbeta i större städer, till exempel som kock i Stockholm eller som kock i Göteborg och i mindre städer eller ute i landet. Du kommer främst att jobba dagtid som kock på Coor, med lön enligt kollektivavtal. Förutom att du jobbar nära dina kollegor i restaurangen kommer du att jobba nära lokalvårdare, fastighetstekniker och andra yrkesroller inom vår verksamhet. 

Se alla lediga jobb inom Coor här >

Arbeta på Coor | Coor

Förmåner och lön som kock 
Coor erbjuder en trygg och säker arbetsplats med en lön som kock enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla kompetens.

Fördelar med att jobba som kock på Coor:

  • Jobba dagtid som kock
  • Säker arbetsmiljö
  • Möjlighet till utveckling och kompetensutveckling
  • Lön som kock enligt kollektivavtal
  • Jobb som kock i Stockholm eller Göteborg, bland många andra platser
  • Trygga anställningsvillkor
  • Skapa din egen meny

 

Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.