Coor i Boden

Vi har tecknat ett nytt spännande avtal med vår nya kund där det är stort fokus på innovation och utvecklingsplaner. Vi levererar bland annat arbetsplatstjänster så som reception och vaktmästeri samt bokningstjänster och lokalvård. Nu söker vi efter många nya härliga kollegor som vill vara med på denna fantastiska resa på Coor!

Om uppdraget

Bli en del av ett serviceteam
där du är skillnaden

Under sommaren 2024 tillsätter vi en rad roliga tjänster inom bland annat reception, vaktmästeri och lokalvård för leveransen i Boden! Uppdraget startar den 17 juni och innebär att vi ansvarar för arbetsplatstjänster så som reception, vaktmästeri och lokalvård.

Kort och gott, vi skapar en effektiv och smidig upplevelse på alla nivåer där vardagen på arbetsplatsen blir till ett ställe där både medarbetare och besökare trivs.

Vi tror att du är en utåtriktad lagspelare som gillar att utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dig vill vi skapa en levande och dynamisk arbetsplats där du och ditt team är de allra främsta ambassadörerna!


Möt några av våra medarbetare

Hos oss arbetar fler än 13 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter, men med några saker gemensamt – vi trivs bäst när vi arbetar tillsammans, vi gillar att utvecklas och vi ger gärna det där lilla extra. Här berättar några av våra medarbetare om hur det är att jobba på Coor!

Alla {{category}}

Det här erbjuder vi

Vi människor växer när vi känner oss trygga och är uppskattade. Vi får fler idéer och mer inspiration när vi blir uppmuntrade i stället för begränsade. Hos oss får du förtroende. Med en säker arbetsmiljö och med schyssta villkor som grund får du ett stort ansvar och utrymme.

  • En trygg och säker arbetsmiljö
  • Fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension och försäkringar
  • Friskvårdsbidrag
  • Föräldralön
  • Möjlighet till kompetens- och karriärutveckling
  • En varm och inkluderande arbetsmiljö

Frågor och svar

Vilka roller finns det att söka?
Du hittar alla våra lediga jobb inom uppdraget här ovanför. Du når även alla våra lediga jobb på Coor om du klickar här.

Vilka krav finns det för tjänsten?
Vilka kompetenser som krävs för att du ska arbeta hos oss kommer att framgå i annonsen.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?
Du söker tjänsterna via vår hemsida. Vi går igenom alla ansökningar löpande och om du går vidare får du träffa ansvarig chef på en intervju. Vi tar alltid referenser och bakgrundskontroll på de personer som vi vill erbjuda ett jobb.

Vilken anställningsform avser rekryteringarna?
Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Det kommer även finnas timanställning vid behov för den som önskar att kombinera sin anställning med pågående studier. Det framgår i annonsen vilken tjänstgöringsgrad rollen har.

Har Coor kollektivavtal?
Ja, Coor har kollektivavtal.

Hur gammal måste man vara för att jobba här?
Du behöver ha fyllt 18 år.

Vilka arbetstider kommer man att ha?
Varierande tider mellan 06:00-22:00 måndag till fredag samt helger. Vilka tider som gäller för respektive tjänst kommer framgå i annonsen.

När ska man börja arbeta?
Det är olika startdatum för våra roller, se annonsen för datum. Vi rekryterar löpande och vår ambition är att ha våra första medarbetare på plats i juni 2024.