Coor i nytt lokalvårdsavtal med Länssjukhuset i Kalmar

Coor har fått förnyat förtroende att leverera lokalvård till Länssjukhuset i Kalmar. Det nya uppdraget startar i april 2023 och sträcker sig över en avtalsperiod på fem år med möjlighet till förlängning. Det årliga kontraktsvärdet uppgår till 24 MSEK.

Det nya avtalet innebär att Coor får fortsätta leverera högkvalitativa lokalvårdtjänster till Länssjukhuset i Kalmar. Leveransen sköts av 45 lokalvårdare som utför daglig lokalvård på hela sjukhuset samt periodisk golvvård, fönsterputs och storstäd.

 

-       Vi är stolta över förtroendet vi får av Länssjukhuset i Kalmar. De tjänster vi levererar har stor betydelse för patientsäkerheten och den totala utvecklingen av hygien och funktion på sjukhuset, kommenterar Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Magnus Wikström, vd Coor i Sverige
magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige
sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se