Coor vinner nytt fastighetsuppdrag för Ekerö kommun

Coor har vunnit upphandling gällande tillsyn, skötsel, avhjälpande underhåll av Ekerö kommuns fastighetsbestånd. Det nya uppdraget startar under 2023 och sträcker sig över en avtalsperiod på tre år med möjlighet till förlängning.

Fastighetsuppdraget för Ekerö kommun omfattar ett bestånd av 80 fastigheter med en yta på totalt 120.000 kvm. Entreprenaden avser tillsyn, skötsel, avhjälpande underhåll samt vissa administrativa arbetsuppgifter. Beståndet inkluderar även ett nybyggt badhus som blir en viktig symbolbyggnad för Ekerö kommun.

 

-       Vi är glada över förtroendet vi får av Ekerö kommun. Coor har växt inom fastighetsservice under de senaste åren och det här uppdraget är ytterligare ett steg i vår satsning, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Magnus Wikström, vd Coor i Sverige 

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

 

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

 

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

 

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se