Coor vinner uppdrag inom telefonisttjänster åt Region Stockholm

Coor har fått förnyat förtroende att leverera telefonistservice och kundtjänst till Region Stockholm. Det nya avtalet träder i kraft den 1 november och sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning.

Sedan 2014 har Coor levererat telefonisttjänster till Region Stockholm. Uppdraget gäller hantering av inkommande samtal från medborgare och anställda inom regionen, dygnet runt året runt. Det finns goda möjligheter att fortsätta utveckla leveransen ytterligare då omfattningen växer med det nya uppdraget. Uppdragsvolymen ligger initialt på ca 15 MSEK per år.

- Vi är mycket nöjda över förtroendet att få fortsätta leverera högkvalitativa telefonisttjänster till Region Stockholm. Coor är inne i en expansiv fas av telefonistverksamheten med ökad leveranskapacitet och stärkt erbjudande. Det nya avtalet med Region Stockholm befäster vår position som ledande inom telefonisttjänster, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus Wikström, vd Coor i Sverige 
magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige  
sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom arbetsplatsservice, fastighetsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, AB Volvo, Aibel, DNV-GL, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, NCC, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se