Coor förnyar avtal med Svenskt Näringsliv

Coor har fått förnyat förtroende att leverera arbetsplatstjänster till Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer gällande 15 platser i landet samt Näringslivets Hus i Stockholm. Det nya avtalet gäller i tre år och har ett årligt abonnemangsvärde på cirka 20 MSEK med möjlighet till ytterligare projektvolymer.

Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer har sedan 2018 varit en kund till Coor och det nya avtalet startade den 1 maj. Coor ansvarar för att leverera, samordna och utveckla ett flertal FM-tjänster till Svenskt Näringsliv och medlemsorganisationernas siter/kontor runt om i landet samt Näringslivets Hus i Stockholm. Uppdraget omfattar leverans av arbetsplatstjänster så som lokalvård, kaffe och drycker, post och gods, vaktmästeri och kontorsvärdar.

”Vi är väldigt glada över det förnyade uppdraget hos Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer. Tillsammans kan vi nu ta nästa steg i utveckling av serviceleveransen med innovation i fokus”, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus Wikström, vd, Coor i Sverige

magnus.wikstrom@coor.com eller 010 559 50 95

 

Sofie Schough, kommunikationschef, Coor i Sverige

sofie.schough@coor.com eller 010 559 59 83

 

 

Om Coor

Som ledande facility management-leverantör, främst inriktad mot integrerade och komplexa helhetsuppdrag (IFM), är Coor med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder specialistkompetens inom fastighetsservice, arbetsplatsservice och strategiska rådgivningstjänster. Vi skapar värde genom att utföra, leda och effektivisera kundernas serviceverksamheter, så att våra kunder kan fokusera på vad de gör bäst.

Bland Coors kunder finns ett stort antal större och mindre företag och offentliga verksamheter i Norden, bland annat ABB, Aibel, DNV, Ericsson, Equinor, ICA, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, PKA (Danska Polisen, Kriminalvården och Åklagarmyndigheten), Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Vasakronan och Volvo Cars.

Coors verksamhet startade 1998 och är sedan 2015 noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen. Coor tar ansvar för den verksamhet som bedrivs i förhållande till kunder, medarbetare och ägare, men också för hur den påverkar samhället och miljön i ett bredare perspektiv. Läs mer på www.coor.se