Lokalvård i hela Sverige

Lokalvård i Lund
– Coor är din städfirma

Med Coor som städfirma får din verksamhet en smart, trygg och hållbar lokalvård i Lund. Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet av städning i olika typer av lokaler, för små och stora företag och myndigheter, anpassade för din verksamhets specifika behov. Vi ökar trivseln på din arbetsplats i Lund – och i hela Sverige.

Så förstår vi er

Flexibla städtjänster i Lund

Lokalvård ska vara enkelt och kunna skalas upp och ner eller förändras när krav och förutsättningar förändras över tid. En del företag behöver exempelvis städning under obekväma arbetstider. Andra har behov av att kunna kombinera våra städtjänster med annan kontorsservice som till exempel underhåll av kaffemaskiner, vaktmästartjänster, receptionistservice eller bevakning.

Om du är i behov av proffsiga lokalvårdare oavsett tid på dygnet eller vill veta mer om att införa högteknologiska virushämmare, städrobotar eller andra innovationer för din lokalvård, så finns vi på Coor här för dig och dina medarbetare.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Lund

Vi erbjuder högkvalitativ lokalvård i Lund som gör arbetsplatser till en trevligare plats att vara på för både medarbetare och besökare. Städtjänster har utvecklats till att spela en stor roll i dagens samhälle, inte minst för att minska risken för smittspridning.

Skräddarsydda städtjänster för alla verksamheter i Lund

Hos Coor finns lösningar för alla typer av verksamheter oavsett förutsättningar och behov. Vi anpassar varje uppdrag efter storlek, miljö och omfattning.

Vi erbjuder pålitlig, prisvärd och effektiv lokalvård i Lund med ett stort fokus på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar. Samtidigt säkerställer vi högsta kvalitet genom att vara certifierade enligt Svanen och de internationellt erkända standarderna ISO 14001 och ISO 9001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Lokalvård är bara ett exempel av våra hundratals erbjudande inom Facility Management. Oavsett om det handlar om stor geografisk spridning, stora ytor eller mycket specifika krav finns Coor här för alla verksamheter runt om i hela landet.


Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Några av våra tjänster inom lokalvård i Lund

Inom Coors lokalvård i Lund erbjuds ett flertal tjänster som alltid anpassas efter varje arbetsplats och dess miljö, till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet ➝


Kontakta Coor

Vi vill prata med dig – kontakta oss här.

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor Way

Städtjänster i Lund med vår egen städmetodik

Vi har tagit fram ett grundkoncept efter vår erfarenhet och spetskompetens; “Cleaning the Coor Way”. Syftet är att alltid kunna ta hänsyn till varje kunds specifika behov och önskemål. Konceptet säkerställer hög kvalitet och effektivitet för varje uppdrag och är tryggt för både våra kunder och lokalvårdare.

Läs mer här ➝