Städning för företag
– din städfirma i Borås

Letar du efter en pålitlig städfirma i Borås? Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster med smart, trygg och hållbar städning för ditt företag. Varje verksamhet är unik, och därför anpassar vi våra städtjänster för att möta dina specifika behov.

Kontakta oss

städfirma i borås

Så förstår vi dig

Företag behöver mer än bara städning.
Därför är vi mer än bara en städfirma.

För att skapa trygghet och välbefinnande bland dina medarbetare och besökare i dina lokaler, behöver du tillhandahålla en hälsosam arbetsmiljö. Vårt mål är att inte bara leverera enastående städning utan också att bidra till ökad trivsel för alla som vistas i era lokaler. När du väljer oss som din städfirma i Borås, väljer du inte bara en tjänst, utan en partner som är engagerad i att skapa en positiv atmosfär och en god arbetsmiljö.

Utöver professionell och noggrant utförd städning sträcker sig vårt engagemang till service långt utöver det vanliga. Det kan till exempel handla om att utföra tjänster utanför ordinarie kontorstid eller kombinera lokalvård med annan kontorsservice – som till exempel en receptionist, service för kaffemaskiner, vaktmästeritjänster eller bevakning och säkerhet.

Vårt erbjudande som din städfirma

Städning som erbjuds i Borås

Vi utför städning i alla typer av lokaler och miljöer och anpassar oss till din verksamhets unika behov. Här är några exempel på vad vi kan erbjuda inom lokalvård i Borås.

 • Daglig lokalvård
 • Storstädning
 • Avfallshantering
 • Fönsterputs
 • Golvvård
 • Renrumsstädning
 • Flyttstädning
 • Byggstädning
 • Höga höjder
 • Hygienmaterial
 • Hygienvärd
 • Specialanpassad städning

Kanske har ditt företag helt andra unika behov av städning eller arbetsplatsservice? Kontakta oss gärna så att vi kan diskutera hur vi kan hjälpa er.

Kontakta oss

En städfirma nära dig

Coor i Borås – här hittar du oss

Döbelnsgatan 21
506 36 Borås

073-050 93 33

Kontakta oss

Coor har lösningen

Smarta innovationer för Sveriges bästa arbetsplatser

När du väljer oss som din städfirma öppnar du upp för nästintill obegränsade möjligheter när det gäller service och att få ta del av nya innovationer.

Vi jobbar gärna med att införa den senaste tekniken i dina lokaler, som till exempel avancerade städrobotar och högteknologiska luftrenare med inbyggd virushämmare. Allt för att skapa en arbetsplats som inte bara är professionellt ren, utan också smart, trygg och hållbar. Med oss får du en partner, på plats i Borås, som strävar efter att ge dig den mest effektiva och framåtblickande lösningen för ditt företags arbetsmiljö.

Hållbarhet på riktigt

Långsiktigt hållbar städning i Borås

Effektiv och hållbar städning är avgörande för morgondagens attraktiva arbetsplatser. Vi på Coor arbetar med långsiktiga kundrelationer, sunda affärsmodeller och personliga kontakter. Vi väljer alltid miljömärkta material och vi tänker på både våra egna och på våra kunders (och deras kunders) klimatavtryck. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och vår lokalvård är givetvis Svanencertifierad.

En hållbar arbetsmiljö för våra medarbetare får dem att mår bra – idag och i framtiden.

Cleaning the Coor Way

Lokalvård i Borås – med unik städmetodik

För att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål har vi utvecklat konceptet Cleaning the Coor Way. Det bygger på erfarenhet och spetskompetens och anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för dig som kund och för våra lokalvårdare.


Kontakta Coor

Vill du prata städning? Kontakta oss!

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.