Lokalvård

Professionell lokalvård – smart, trygg och hållbar städfirma

Bra lokalvård bidrar till ökad trygghet, hälsa och trivsel på arbetsplatserna. Coor har lång och bred erfarenhet av att leverera lokalvård i hela landet. Som din städfirma tar vi väl hand om våra medarbetare och är stolta över det värdefulla hantverk de utför på din arbetsplats.
Kontakta oss

Driftschefer i Norrland - rengjøringsbilde | Coor

Trender inom lokalvård

Framtidens lokalvård

I denna film berättar Asbjørg Torpe, Innovation Manager inom lokalvård på Coor, om viktiga trender inom lokalvård.

Så förstår vi er

Lokalvård som är flexibel på riktigt

Företag och andra verksamheter behöver lokalvårdstjänster som lätt kan anpassas efter unika och varierande behov, krav och den rådande situationen i samhället.

I en verksamhet kan det handla om att införa avancerade städrobotar, i en annan om att utföra städning vid någon särskild tid på dygnet och i en tredje om att kombinera lokalvård med annan arbetsplatsservice, till exempel skötsel av kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning och säkerhet. En del arbetsplatser vill ha lokalvårdare med städvagnar som rör sig i lokalerna under kontorstid och andra vill ha all städning utförd på natten. En del företag satsar på högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften eller robotdammsugare som kompletterar den städning som utförs av människor. Allt detta – och mycket mer – är vi på Coor beredda hjälpa dig och din verksamhet med.

Coor skapar värde

Bra lokalvård är bra personalvård

I spåren efter pandemin har lokalvård blivit en nyckelfunktion i samhället. Städtjänster gör en arbetsplats ren, trygg och trevlig att vistas på, både för anställda och gäster. För att minska risken för smittspridning anpassar vi oss och fokuserar på extra utsatta ytor. 

Coors koncept Cleaning The Coor Way anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för kunder och lokalvårdare.

Städtjänster för alla verksamheter

Coor är tillräckligt flexibla, lokala och personliga för att städa inom alla typer av verksamheter – små och stora företag, myndigheter, vårdinrättningar eller organisationer. Vi hittar lösningar för varje verksamhet, plats och situation.

Lokalvård som en del av en integrerad FM-lösning

Coor är tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. Städtjänster är en självklar del i de flesta helhetslösningar för facility management och går lätt att kombinera med annan service för att optimera din arbetsplats. Läs mer om Facility Management ➝

 

Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Exempel på våra tjänster inom lokalvård

Fjärilen står för utveckling och livskraft och den är oerhört viktig för jordens kretslopp. Coor har valt en orange fjäril som en levande symbol för den värdefulla och hållbara lokalvård vi står för. Vi utför städning inom alla typer av miljöer och lokaler och anpassar oss till varje kunds behov. Det finns genomtänkta lösningar för olika verksamheter, till exempel kontor, industrier eller sjukvård.

Hållbarhet på riktigt

Långsiktig och genomtänkt lokalvård

Smart och hållbar service är avgörande för morgondagens attraktiva arbetsplatser. Vi arbetar med långsiktiga kundrelationer, sunda affärsmodeller och personliga kontakter.

Coor väljer alltid miljömärkta material och vi tänker på både våra egna och våra kunders klimatavtryck. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO och vår lokalvård är såklart Svanencertifierad.

En hållbar arbetsmiljö för våra lokalvårdare innebär att de mår bra – både idag och i framtiden.

Läs mer om Coors hållbarhetsarbete ➝

Utveckling från första stund

Proaktivitet ger lokalvård i framkant

Lokalvårdsmetoder, kemikalier, material, städrobotar och andra tekniska lösningar utvecklas snabbt. Coor arbetar, följer, testar och driver utvecklingen inom området. Några exempel på innovationer som ofta är del av vår verksamhet:

  • Kemikaliefri städning
  • Digitala systemstöd
  • Städmaskiner
  • Städrobotar
  • Sensorer

Läs mer om Coors innovationer ➝

 

Välj rätt leverantör

Coor är redo för framtidens arbetsplatser

Varje vecka städar vi över 10 miljoner kvadratmeter bara i Sverige - men vi är ändå tillräckligt flexibla och lokala för att ta oss an uppdrag av alla storlekar; från kontor till industrier.

Coor har ett eget lokalvårdskoncept; Cleaning The Coor Way som enkelt anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet.

Vår service gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst; sin egen kärnverksamhet. Allt annat kan ni lugnt låta oss ta hand om. Nu och i framtiden.

Våra nöjda kunder

Coor har många kunder i olika branscher

Coor är servicepartner till hundratals företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor i hela Norden. Ju fler tjänster vi utför, desto smartare är lösningen. Coor som städfirma ger det bästa från två världar: ett stort lokalvårdsföretags trygghet och professionalism - och en lokal utövares närvaro och personliga engagemang.

Exempel på Coors lokalvårdsuppdrag i Sverige är: ABB, Alfa Laval, BAE Hägglunds, Coop, ICA Fastigheter, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, Region Gävleborg, Alleima, SAS, SCA, Svenskt Näringsliv, Telia Company, TietoEVRY, Vasakronan, Volvo Cars, Västra Götalands Region. Till våra referenscase ➝

Kundcase Byggstädning

Sara kulturhus i Skellefteå

"Det är mycket som ska till för att avrunda ett projekt i den här storleken och det sista man vill oroa sig för är om det är tillräckligt rent och iordning­ställt. Därför är det skönt att kunna över­lämna ansvaret till Coor som är pålitliga och har lång erfarenhet av den här typen av projekt. Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fått av Coor och anlitar dem gärna för framtida projekt."

Vegard Brå – Projektchef, SSEA

Se kundcase med video  ➝


Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Läs mer om det senaste

Artiklar om lokalvård