Coor är din städfirma i Södra Sverige

Coor erbjuder professionella städtjänster som är smarta, trygga och hållbara. I södra Sverige finns vi på plats med lokala kontor på orter i Småland, Blekinge och Skåne och självklart erbjuder vi samma fantastiska service i hela regionen. Bra lokalvård är bra personalvård.
Kontakta oss

Smart, trygg och hållbar lokalvård
i södra Sverige

Företag och organisationer behöver trygga, flexibla städtjänster som lätt kan anpassas efter behov, krav och rådande situation i samhället. Vi på Coor har en lång och bred erfarenhet av att leverera lokalvård lokalt nära dig men kan också möta ett rikstäckande behov.

I södra Sverige finns vi på plats med ett flertal lokala kontor i Småland, Blekinge och Skåne. Den lokala närvaron i regionen ger oss en god kännedom om marknaden och ett tryggt och nära samarbete för att växa tillsammans med våra kunder. Under 2022 förvärvade Coor det skånska lokalvårdsföretaget Centrumstäd. Genom förvärvet har vi stärkt vårt utbud av städning i södra Sverige och skapat goda förutsättningar för vår fortsatta regionala expansion.

Coor är tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. Vi är samtidigt tillräckligt lokala för att ta mindre uppdrag och anpassa lösningar till varje unik situation. Vår personal har lång och bred erfarenhet av att städa inom alla typer av miljöer som till exempel labb, industrier, butiker, kontor – och till och med ubåtar!

Varmt välkommen att kontakta oss.

Marie Marnfeldt
Ansvarig lokalvård södra Sverige Coor

Våra proffsiga medarbetare kan bland annat hjälpa dig med:

Hållbarhet på riktigt

En fjäril för hållbarhet

Fjärilen står för utveckling och livskraft och den är viktig för jordens kretslopp. Coor har valt en orange fjäril som en levande symbol för de värdefulla, innovativa och hållbara städtjänster vi står för. Smart, trygg och hållbar service är avgörande för morgondagens attraktiva arbetsplatser. Coors verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO och vår lokalvård är såklart Svanen certifierad.

Coor vill skapa de bästa förutsättningar våra kunders medarbetare. Detsamma gäller för våra lokalvårdare. En hållbar arbetsmiljö skapar välmående medarbetare – idag och på längre sikt. Bra lokalvård är bra personalvård.

Kundcase: Kraftringen Energi

"Vårt samarbete med Coor frigör resurser hos oss genom att vi får in kompetens från Coors kärnområden. Våra medarbetare kan göra sitt jobb utan att behöva tänka på att en lampa är sönder eller att det syns en kaffefläck."

Ninna Adelgren
Tillförordnad FM-chef på Kraftringen


Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.