Coor är din städfirma i Norrland

Coor erbjuder professionell städning och service för små och stora företag, anpassade för varje unik verksamhet, plats och situation. Som din städfirma finns vi nära dig – i hela Norrland.
Kontakta oss

Vi förstår att

Städning är en nyckelfunktion i samhället

Rena lokaler gör stor skillnad för trivsel och trygghet för era medarbetare och för alla besökare som vistas i era lokaler.

Coor är tillräckligt flexibla, lokala och personliga för att inget uppdrag ska vara för litet – även små kontor kräver bra städning. Vi är samtidigt tillräckligt stora för att ta uppdrag med stor geografisk spridning, stora ytor eller krav utöver det vanliga, som till exempel laboratoriemiljöer. Vi hittar lösningar för varje unik kund, plats och situation.

Som din städfirma kan du vara säker på att vi tar väl hand om vår personal och är stolta över det värdefulla hantverk de utför i dina lokaler. Det är därför vi säger att bra lokalvård är bra personalvård – och det gäller både era och våra medarbetare.

Hållbarhet på riktigt

En fjäril för hållbarhet

Fjärilen står för utveckling och livskraft och den är oerhört viktig för jordens kretslopp. Coor har valt en orange fjäril som en levande symbol för de värdefulla, innovativa och hållbara städtjänster vi står för.

En hållbar arbetsmiljö för våra kunders medarbetare betyder att de får de bästa förutsättningarna att göra sitt bästa på jobbet och att de mår bra – både idag och på längre sikt. Detsamma gäller för våra lokalvårdare. När vi tar väl hand om våra medarbetare så kan de kan ta väl hand om era.

Bra lokalvård handlar om bra personalvård.


Tryggt och hållbart

Servicetjänster för alla verksamheter

Vi vet alla att det alltid är mycket som ska fixas; lampor ska bytas, whiteboardtavlan ska hängas upp, receptionen ska bemannas, gräsmattor ska klippas och snö ska skottas, kanske ska även konferens och lunch ordnas och serveras… allt det där fixar vi, så att ni istället kan fokusera på det som ni gör allra bäst!

Coor är en stor och trygg aktör men har den lokala aktörens flexibilitet. Den del av er verksamhet som inte riktigt är er verksamhet, den tar vi hand om.


Vi ser till att du blir nöjd

Vi har många kunder i alla storlekar; från stora företag till små föreningar, statliga myndigheter, komplexa verksamheter och med lokaler på spridda adresser. Coor erbjuder det bästa av två världar: ett stort bolags trygghet och professionalism – och ett lokalt företags närvaro, flexibilitet och personliga engagemang.

Träffa några av våra kunder ➝

Lokalvård nära dig

Norrlands Miljövård – en del av Coor

Coor har lång erfarenhet av att erbjuda städtjänster i hela Sverige. Våra lokalkontor finns i hela norra halvan av landet; från Gävle i söder till Kiruna i norr. Som stabil leverantör av städning ger vi er det bästa av två världar; ett stort städföretags trygghet och professionalism – och en lokal städfirmas närvaro och personliga engagemang.

Norrlands Miljövård kompletterar och stärker Coors befintliga verksamhet väl, både geografiskt och kompetensmässigt. Bolagets profil med hög kvalitet och hållbara lösningar var helt i linje med Coors och tillsammans är vi ännu starkare för alla som söker professionella städtjänster.


För tryggare arbetsplatser

”Vi brinner för våra kunder!”

”För att kunna leverera bästa möjliga service på våra kunders arbetsplatser, säkerställer vi att våra tjänster alltid är flexibla – vi levererar helt enkelt trygghet. Jag älskar kundkontakten och att lista ut exakt vad som behövs, när och hur. Vi kan ofta med kort varsel lösa kluriga städuppdrag.”

CARINA HOLSTRÖM
en av Coors driftchefer i Örnsköldsvik


Här finns vi

Hitta ditt lokala kontor


Kontakta André för bra service

”Städning gör det rent, snyggt och tryggt! Våra kunders medarbetare kan i lugn och ro fokusera på sin egen kärnverksamhet. Vi anpassar oss till varje kunds unika behov. Inget uppdrag är för litet – och inget uppdrag är heller för stort, för svårt eller för spritt!”

Hör av er till André för att få ett bra förslag på service och städning för just era lokaler.


Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.