Lokalvård i hela Sverige

Lokalvård i Skellefteå – Coor är din städfirma

Coor erbjuder skräddarsydd, innovativ och flexibel lokalvård i framkant för företag och organisationer i Skellefteå med omnejd. Oavsett bransch erbjuder vi som städfirma städtjänster anpassade för varje unik verksamhet, plats och situation. Vi bidrar med ökad trivsel, trygg och hälsa på arbetsplatser runt om i hela Sverige.

Vi erbjuder lokalvård | Coor

Så förstår vi er

Städtjänster i Skellefteå – enkla och flexibla

Företag i Skellefteå och runt om hela landet behöver lokalvård och städtjänster som lätt kan skalas upp och ner efter behov, krav och den aktuella situationen i samhället. Hos ett företag kan det handla om att införa avancerade städrobotar, hos ett annat om obekväma arbetstider och hos ett tredje om att kombinera städning med annan kontorsservice, till exempel underhåll av kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller bevakning.

En del arbetsplatser i Skellefteå vill ha extra lokalvårdare och städvagnar som syns under kontorstid och andra satsar på högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften.

Coor skapar värde

Vi levererar professionell lokalvård i Skellefteå

Idag är lokalvården viktigare än någonsin i samhället. Våra medarbetare som utför städtjänster bidrar till rena, trygga och trevliga arbetsplatser för anställda och gäster.

Städtjänster för alla verksamheter i Skellefteå

Våra städtjänster innefattar all typ av rengörings och städning 𑁋 alltid med fokus på miljö, kvalitet och effektivitet. Inget uppdrag är för litet och vi har lösningar för varje unik verksamhet, plats och situation.

Pålitliga, effektiva och skräddarsydda tjänster är garanterade med oss på Coor. Vi lägger stort fokus på innovation och praktisk utveckling av lokalvårdens alla delar.

För att säkerställa miljövänlighet är verksamheten certifierad enligt Svanen. Dessutom har vi de internationella standarderna för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001.

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Vi är såpass stora att vi kan ta uppdrag med stor geografisk spridning, rejäla ytor eller extrema krav. Lokalvård är bara en av hundratals tjänster inom vår Facility Management  som utförs i och omkring era lokaler och fastigheter.

Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Tjänster inom lokalvård i Skellefteå

Vi utför städning i Skellefteå på alla typer av arbetsplatser, miljöer och lokaler och anpassar oss enkelt till varje kunds behov, till exempel:

  • Daglig lokalvård
  • Golvvård
  • Storstädning
  • Avfallshantering
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Hygienmaterial
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Höga höjder

Läs mer om vår lokalvård i hela landet  ➝


Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor way

Våra städtjänster i Skellefteå följer vår egen städmetodik

För att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept; ”Cleaning the Coor Way”. Det bygger på erfarenhet och spetskompetens och anpassas till olika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare!

Läs mer ➝