Lokalvård i hela Sverige

Coor är din städfirma
– smart lokalvård för företag i Kiruna

Coor erbjuder flexibel och trygg professionell lokalvård i Kiruna med omnejd. Vi erbjuder städtjänster anpassade för varje unik verksamhet, plats och situation. Som din städfirma bidrar vi till ökad trivsel, trygghet och hälsa på era arbetsplatser – som får dina medarbetare att trivas på jobbet.

Mer om vår lokalvård
Vi erbjuder lokalvård | Coor

Så förstår vi er

Städtjänster i Kiruna – enkla och flexibla

Företag i Kiruna och runt om hela Sverige behöver lokalvård och städtjänster som enkelt kan skalas upp och ner efter behov, krav och rådande situation i samhället. För ett företag kan det handla om obekväma arbetstider eller att införa avancerade städrobotar, medan ett annat vill kombinera lokalvård med annan kontorsservice, till exempel vaktmästartjänster, bevakning eller kaffemaskiner. 

Några företag satsar på högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften medan andra vill ha extra lokalvårdare och städvagnar synliga under kontorstid. 

Coor skapar värde

Professionell lokalvård i Kiruna

Idag är lokalvården viktigare än någonsin tidigare. Städtjänster bidrar till en renare, tryggare och trevligare arbetsplats att vara på – för anställda och gäster. 

Städtjänster och lokalvård för samtliga verksamheter i Kiruna

Vår lokalvård i Kiruna ger er flexibla lösningar oavsett vilken verksamhet det gäller. Inget uppdrag är för stort eller för litet och vi hittat lösningar för varje unik kund, plats och situation.

Coor erbjuder pålitliga, prisvärda och effektiva städtjänster som alltid skräddarsys efter era behov. Vi lägger stort fokus på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar. 

För att säkerställa högsta kvalitet på lokalvården är verksamheten certifierad både enligt Svanen samt de internationellt erkända standarderna för miljö och kvalitet: ISO 9001 och ISO 14001.

Lokalvård som en del av en integrerad FM-lösning

Lokalvård är bara en av hundratals tjänster inom Facility Management som utförs omkring och i era lokaler och fastigheter. 

Vi är tillräckligt stora för att ta uppdrag med extrema krav, rejäla ytor eller med en stor geografisk spridning. 

Personalvård | Coor

Vi tar helhetsansvar

Tjänster inom lokalvård i Kiruna

Vi utför städning inom alla typer av miljöer och lokaltyper och anpassar oss till varje kunds behov. Några exempel på vad våra tjänster innefattar är: 

  • Daglig lokalvård
  • Hygienvärd
  • Fönsterputs
  • Golvvård
  • Flyttstädning
  • Byggstädning
  • Storstädning
  • Höga höjder
  • Avfallshantering
  • Hygienmaterial

Kontakta Coor

Låt oss prata lokalvård

Vi vill gärna berätta för dig om våra smarta, trygga och hållbara städtjänster för arbetsplatser i hela landet. Ta kontakt med oss för att få veta hur vi kan göra din arbetsdag bättre.

Söker du jobb? Då söker vi dig!

Jobba hos Coor

Välkommen att söka ditt jobb på sidan med lediga jobb.

För att skydda din information, tar vi inte emot ansökningar via formuläret.

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj 2018 i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 Cleaning the Coor way

Våra städtjänster i Kiruna följer vår egen städmetodik

Vårt grundkoncept “Cleaning the Coor Way” är skapat för att kunna ta hänsyn till lokala behov och önskemål. Konceptet bygger på erfarenhet och spetskompetens och anpassas till unika behov och krav, samtidigt som det säkerställer kvalitet och effektivitet. Cleaning the Coor Way är tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare!

Läs mer här ➝