Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Lokalvård Sundsvall

Behöver ni bra och effektiv lokalvård i Sundsvall? Kontakta Coor för skräddarsydda helhetslösningar inom lokalvård för företag och organisationer i Sundsvall och omnejd. Vi anpassar lösningen efter er situation och behov som tillåter er fokusera på det ni vill och kan bäst: er kärnverksamhet.

Kontakta oss
Vi erbjuder lokalvård | Coor

Coor erbjuder ett komplett utbud av lokalvårdstjänster som innefattar alla typer av städning och rengöring med fokus på miljö, kvalitet och effektivitet. I vårt utbud hittar ni allt från daglig städning till specialtjänster inklusive fönsterputsning, golvvård, storstädning och mer därtill. Vi säkerställer effektiva och långsiktigt hållbara lokalvårdslösningar.

Pålitlig och effektiv lokalvård i Sundsvall

Coor städar idag regelbundet 10 miljoner kvm runt om i hela Sverige och inom en rad olika branscher och företag av varierande storlekar. Vår lokalvård i Sundsvall och övriga Sverige vilar på grundpelarna inom HSEQ: Health, Safety, Environment, Quality. Vi är därför certifierade enligt de internationellt erkända standarderna: ISO 9001, ISO 45001 och ISO 14001. Vår lokalvårdsverksamhet i Sverige är också certifierad som en auktoriserad lokalvårdsleverantör av Almega.

Coor har även erfarenhet av att utföra funktionsuppdrag enligt den nordiska kvalitetsstandarden INSTA 800. Med ett strukturerat arbetssätt, enhetliga arbetsmetoder och en miljöfokuserad process strävar vi efter att erbjuda den bästa lokalvården i Sundsvall och övriga Sverige. Vår långa erfarenhet av allt gällande lokalvård för företag och organisationer har hjälpt oss utarbeta konkreta och fungerande arbetsmetoder och rutiner som ligger till grund för vår metodik för lokalvård i Sundsvall.

”Cleaning the Coor way”

Vår metodik: “Cleaning the Coor way”, är ett helomfattande koncept som är ryggraden för vår lokalvård i Sundsvall och övriga Sverige. Konceptet omfattar de nio moment som alltid ingår i vår lokalvård. Momenten är tydligt kartlagda och beskriver processen för hur vi hanterar de olika momenten på bästa sätt. “Cleaning the Coor way” genomsyrar vår organisation och som all personal är införstådd med. Lokalvården kan inkludera:

 • Personal
 • Rengöringsområden
 • Ingångslösningar
 • Golvrengöring
 • Maskineri
 • Rengöringsverktyg
 • Rengöringsmedel
 • Tvättmaskiner
 • Logistik

Lokalvård i framkant

Coor lägger ett stort fokus på utveckling och innovation av lokalvårdens alla delar. Vi strävar kontinuerligt efter att utveckla och bredda vår kunskap och verktyg för att erbjuda er en pålitlig och effektiv helhetslösning inom lokalvård och golvvård i Sundsvall skräddarsydd efter era behov.

Vi bevakar ständigt utvecklingen av lokalvårdsmetoder, kemikalier, material, tekniska lösningar samt städrobotar och inkorporerar det bästa industrin har att erbjuda i vår metodik och process.

Coor - Facility Management 

Lokalvård är en del av vår Facility Management. Utöver lokalvård erbjuder vi hundratals andra servicetjänster som utförs i och omkring era lokaler och fastigheter. Målsättningen med våra FM-tjänster är att göra det möjligt för er att fokusera på det de ni kan bäst - er kärnverksamhet - och slippa behöva tänka på allt annat. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet, konkreta processer och arbetsmetoder, samt ständiga strävan efter att utvecklas och förbättra våra tjänster inom fastighetsförvaltning och lokalvård. Hos oss hittar ni enbart moderna, miljösmarta och effektiva helhetslösningar skräddarsydda efter era behov och förutsättningar.

Vill ni veta mer om vår lokalvård och golvvård i Sundsvall? Kontakta oss. Vi erbjuder även lokalvård i Göteborg, Malmö och övriga Sverige och Norden.