Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Flexibla helhetslösningar för städtjänster och lokalvård i Sundsvall

Coor erbjuder ett komplett utbud av professionell lokalvård i Sundsvall med omnejd. Våra städtjänster anpassas efter varje unik verksamhet, och vi är stolta över våra medarbetare som ger arbetsplatser och lokaler ökad trivsel, trygghet och hälsa runt om i hela Sverige.

LÄS MER OM VÅR LOKALVÅRD
Vi erbjuder lokalvård | Coor

SÅ FÖRSTÅR VI ER

Flexibla städtjänster i Sundsvall är A&O

Vi förstår vikten av flexibilitet för städtjänster och annan lokalvård. Coor finns i hela landet; och vi satsar i norra halvan av landet - från Gävle i söder till Kiruna i norr. Vi erbjuder städtjänster och övrig kontorsservice som kan skalas upp och ner efter behov och anpassas efter rådande situation i samhället. Detta kan innebära olika saker; för ett företag kan det innebära avancerade städrobotar, hos ett annat om att kombinera städning med annan kontorsservice, till exempel underhåll av kaffemaskiner, vaktmästartjänster eller varför inte fastighetsservice och bevakning.

En del arbetsplatser vill ha högteknologiska virushämmare som rensar bort skadliga partiklar i luften och andra satsar på synliga lokalvårdare och städvagnar som utför städtjänster under kontorstid.

Kvinnlig städare putsar glasvägg | Coor

Vi ger er professionella städtjänster och lokalvård i Sundsvall

Efter en tuff period för hela världen har lokalvård blivit en alltmer central del i samhället. Lokalvård och övriga städtjänster är essentiellt för en ren, trygg och trevlig arbetsplats som anställda och gäster finner trivsam.

Flexibla städtjänster för alla verksamheter i Sundsvall

Coor erbjuder flexibla helhetslösningar inom städ och lokalvård för alla typer av verksamheter, lokaler och miljöer. Inget uppdrag är varken för stort eller för litet för oss att ta oss an, och vi hittar lösningar för varje unik kund, plats och situation.

Vi skräddarsyr våra tjänster och erbjuder alltid pålitlig, prisvärd och effektiv lokalvård för alla typer av företag. 

För att säkerställa högsta kvalitet är vi certifierade enligt de internationellt erkända standarderna för miljö och kvalitet 𑁋 ISO 9001 och ISO 14001 samt Nordens officiella miljömärkning Svanen. 

Lokalvård som del av en integrerad FM-lösning

Lokalvård är bara en av hundratals tjänster inom vår Facility Management som utförs i och omkring era lokaler och fastigheter. En del av vårt erbjudande är vår möjlighet att ta uppdrag med stor geografisk spridning, stora ytor eller mycket specifika krav. Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet.

Personalvård | Coor

VI TAR HELHETSANSVAR

Exempel på våra tjänster inom lokalvård i Sundsvall

Vi erbjuder städtjänster i Sundsvall på alla typer av arbetsplatser, miljöer och typer av lokaler och anpassar lätt oss till varje kunds behov, till exempel:

 • Daglig lokalvård
 • Golvvård
 • Storstädning
 • Avfallshantering
 • Hygienvärd
 • Fönsterputs
 • Hygienmaterial
 • Flyttstädning
 • Byggstädning
 • Höga höjder

Läs mer om alla Coors lokalvårdstjänster i hela landet:

LÄS MER HÄR

Lokalvårdare och hygienvärd | Coor

GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.

 

CLEANING THE COOR WAY

Våra städtjänster i Sundsvall följer vår egen städmetodik

För att kunna ta hänsyn till lokala önskemål och behov har vi utvecklat ett tydligt grundkoncept 𑁋 ”Cleaning the Coor Way”. Konceptet bygger på spetskompetens och erfarenhet och säkerställer kvalitet och effektivitet samtidigt som det anpassas till olika behov och krav. Tryggt för både våra kunder och våra lokalvårdare!

LÄS MER OM CLEANING THE COOR WAY